ANA SAYFA > İZMİR > Kadınlardan KKTC Konsolosu'na ziyaret

Kadınlardan KKTC Konsolosu'na ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadınlardan KKTC Konsolosu'na ziyaret

İzmir’deki kadın kuruluşları temsilcileri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İzmir Konsolosu'nu ziyaret etti.

İzmir kadın Kuruluşlarına üye dernek temsilcilerini makamında ağırlayan KKTC’nin kadın konsolosu İpal Emin, KKTC ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gelişmesinde kadınlara büyük görev düştüğünü söyledi. Emin, kadın kuruluşlarından, İzmir ve Kuzey Kıbrıs arasında tanıtım, kültürel, sosyal ve benzeri konularda yürütülen çalışmaların devam etmesi için katkı beklediklerini ifade etti.

Kıbrıs’ta önemli gelişmeler kaydedildiğini, kadınların her zaman barıştan yana olduğunu belirten Emin,  KKTC'nin varlığı ve geleceğe yürümesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin rolünü iyi bildiklerini söyledi.

Kadınlar adına konuşan Cumhuriyet Kadınlar Derneği Güzelbahçe Şubesi Başkanı Mesude Öney de, Kıbrıs’taki kadın kuruluşlarıyla projeler bazında işbirliği yapmak istediklerini belirterek, “Sosyal ve kültürel ilişkilerin gelişmesi ve barışın inşa edilmesi konusunda her zaman katkı koymaya hazırız ‘dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uluslararası genç girişimciler İzmir Üniversitesi’nde buluştu
Sonraki Haber İzmir'de ''şizofreni'' tarihine yolculuk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?