ANA SAYFA > GÜNDEM > Kadınlar Günü'nü kutladılar...

Kadınlar Günü'nü kutladılar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadınlar Günü'nü kutladılar...

Karşıyaka Hükümet Konağında çalışan kadın memurlar,8 Mart Kadınlar Günü'nü pasta keserek kutladılar.

Çalışan kadın memurların kadınlar gününü tek tek kutlayan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman kadınlara karanfil verdi. Daha sonra Ali’s pastanelerinin sahibi Ali Akdaş tarafından 8 Mart Emekçi Kadınlar Günün için gönderilen pastayı Kaymakam Yücel, çalışan kadın memurlar ile birlikte kesti.

Pastanın kesim töreninden sonra konuşan Kaymakam Yücel, kadınların toplumun şekillenmesinde önemli rolü olduğunu belirterek, aile ve toplum yaşamında kadının değeri ve önemini anlattı. Kutlamalardan sonra çalışan kadın memurlar ile birlikte aile fotoğrafı çekildi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, şube müdürleri, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Özdemir ve hükümet konağında çalışan 90’na yakın kadın memur katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Acilen yaya geçidi yapılmalı..
Sonraki Haber Müftü Gürler: “Kadına şiddet ve töre cinayetlerinin önlenmesinde herkese görevler düşüyor”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?