ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Jazz Festivali heyecanı...

Jazz Festivali heyecanı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Jazz Festivali heyecanı...

dünyaca ünlü sanatçılarının sahne aldığı MaviBahçe Jazz Festivali, bu yıl da müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. İzmir ve çevresinden geçen yıl 30 bine yakın caz tutkunun izlediği muhteşem organizasyon, bu yıl 20-21-22 Temmuz’da MaviBahçe Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek ve ücretsiz olarak izlenebilecek.

MaviBahçe tarafından düzenlenen, İzmir ve bölge halkının büyük ilgi gösterdiği Jazz Festivali,  dopdolu programıyla caz severlere yine unutulmaz anlar yaşatacak. Kentin festivali haline gelen etkinliğin ilk günü 1920 ve 1930'ların caz standartlarını kendi tarzlarıyla harmanlayarak yorumlayan Flapper Swing, Türkiye'nin önde gelen caz piyanistlerinden biri olan Kerem Görsev  Quartet ve  ‘Hollanda’yı ağlatan ses” olarak tanınan Caz Sanatçısı Karsu hayranlarıyla buluşacak.

İzleyicilerine müzik şöleni sunacak festival ikinci gününde dopdolu programıyla devam edecek.  ENBE Orkestrası'nın yeni albümünde seslendirdiği parçayla dikkat çeken Ezgi Ayçe, Dünyaca ünlü Yunan udçu, piyanist ve besteci Alekos Vretos Project ve dünyaca ünlü Türk neyzen ve besteci Mercan Dede sahnede müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Türkiye’nin en başarılı caz vokallerinden Jehan Barbur ve Sibel Köse, Caz, blues sanatçısı Erkan Oğur festivalin son günü izleyiciler ile buluşacak. Festival boyunca düzenlenecek sürpriz etkinlikler ve hediye yağmuru, izleyicilere neşeli anlar yaşatacak.

Şehrin yeni yaşam merkezi MaviBahçe, geçtiğimiz yıl aynı tarihlerde düzenlediği Jazz Festivali’nde 30 bin izleyiciyi ağırlamıştı. Binlerce müziksever, üç gün boyunca müziğin ve dansın harmanlandığı konserler sayesinde keyifli ve neşeli saatler yaşamıştı. Festivale katılan dünyaca ünlü sanatçılar; Ramona, Fatih Erkoç, Kerem Görsev, Elif Çağlar, Della Miles, Tolga Bilgin, Emin Fındıkoğlu, Jam Session ve Tuncay Kayış sahne performanslarıyla izleyicileri adeta büyülemişti. 

BİRİNCİ GÜN

Flapper Swing, Kerem Görsev Quartet, Karsu

İKİNCİ GÜN

Ezgi Ayçe, The Alekos Vretos Project,  Mercan Dede

ÜÇÜNCÜ GÜN

Jehan Barbur, Sibel Köse, Caz, Erkan Oğur

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yıldızların altında muhteşem gece
Sonraki Haber Karşıyakalı futbolcular turp gibi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?