ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'in sevilen motosiklet grubu Lady Riders 1 yaşında

İzmir'in sevilen motosiklet grubu Lady Riders 1 yaşında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'in sevilen motosiklet grubu Lady Riders 1 yaşında

İzmir’in sevilen kadın motosiklet topluluklarından Lady Riders 1. yılını kutladı.

İzmir'de fark yaratan oluşumlardan, mühendisten, öğretmene, mali müşavirden bankacıya pek çok meslekten İzmirli kadınların kurduğu Lady Riders grubu 1. yılını kutladı. Lady Riders’ın Alsancak Ördek Bar'taki yıldönümü partisine İzmirli motosiklet gruplarının hemen hepsinden destek geldi.

Keyifli bir gece geçiren İzmirli motorcular, Lady Riders’in serüvenini desteklediklerini belirterek, motosiklet tutkusunu paylaşan kadınların bir araya gelmesi, trafikte motosikletlilere bakış açısının değişmesinde büyük rol oynayacağını belirtti. Lady Riders, motosiklet sürüş ve eğitim etkinlikleri dışında, ikinci yılında sosyal sorumluluk projeleri, farkındalık kampanyaları ve bu tarz buluşmaları daha çok yapmayı planlıyor. Lady Riders’ın 50’den fazla aktif olarak motosiklet kullanan kadın üyesi bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 9 Eyül Üniversitesi, deprem geçmişinin izini sürecek
Sonraki Haber Karşıyaka ilk hafta Sakarya deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?