ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir'de Yol Arkadaşım 2 rüzgarı

İzmir'de Yol Arkadaşım 2 rüzgarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de Yol Arkadaşım 2 rüzgarı

Yeni sezona ve gişeye hızlı bir giriş yapan, izleyenlerine kahkaha garantisi veren ve 12 Ekim’de vizyona giren, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’u yeniden bir buluşturan Yol Arkadaşım 2’nin İzmir Galası büyük bir coşkuyla dün gerçekleşti. İzmir Optimum’da, BKM Ege Bölge Temsilciliği Dev Ajans organizasyonuyla düzenlenen galaya filmin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç katıldı.

İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve filmin hayranlarının saatler öncesinde İzmir Optimum’daki yerini aldığı galada, film gösteriminden önce, saat 16:00’da oyuncular İzmirli sevenleriyle buluştular. Oğuzhan Koç, Yol Arkadaşım 2’nin müziği olan “Yaradana Yalvartma” şarkısını galaya gelen ve alanı dolduran binlerce İzmirli hayranlarıyla birlikte söyledi.

İzmir’de ve sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyuz

İzmir’e geldikleri ve sevenleriyle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen filmin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, İzmirli sinemaseverlerin filme olan ilgilerinden ve sevgilerinden dolayı teşekkür ettiler. Yol Arkadaşım 2 filmini hayranlarıyla birlikte izleyecek olmanın da kendilerini çok heyecanlandırdığı belirten oyuncular, “Umarım tıpkı ilk filmi beğendiğiniz gibi Yol Arkadaşım 2’yi de beğenirsiniz ve bu salondan gülerek, mutlu olarak ayrılırsınız” dediler.

Seyirciyle buluşmanın ardından filmin gösterileceği salona gelen oyuncular İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç burada da salonu hıncahınç dolduran sevenlerine iyi seyirler dileyerek kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler. Saatler 16:30’u gösterdiğinde ise Büyükak ve Koç, İzmir Optimum Cinemaximum salonunda Yol Arkadaşım 2 filmini, İzmir seyircisiyle birlikte izledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KODA yeni sezona İdil Biret ile başladı
Sonraki Haber Gevreğe zam geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?