ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de ilk kez kahve ve deniz kokusu birbirine karışacak.

İzmir'de ilk kez kahve ve deniz kokusu birbirine karışacak.

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de ilk kez kahve ve deniz kokusu birbirine karışacak.

Türkiye’nin en büyük kahve festivali "İzmir Kahve Festivali", 14-15-16 Ekim 2016 tarihinde İzmir’in gözde etkinlik mekanı olan İzmir Arena’da gerçekleştirilecek.

Kahve çekirdeği üreticileri, roasterlar, değirmen firmaları, geleneksel Türk kahvecileri, 3. Nesil kahve makinası ihracat ve ithalatçıları, kahve ve kafelerin yan ve destek ürün markaları festivalde yer alacak. İzmir’in; denizi, keyifi, modernliği, güzel kızları, yakışıklı erkekleri, eşsiz mutfağı, sanatı, modası, konforu, dansçıları, sporcuları, manzarası ve çok daha fazlası da bu festivalde kahveye eşlik edecek. Yani İzmir’de, İzmir gibi bir festival olacak. Öğlen 12:00’den gece 24:00’e kadar sürecek. İzmir körfezinin muhteşem manzarası eşliğinde, birbirinden leziz kahveleri tadabilir, kahve konusunda önemli isimlerin yapacağı workshoplara katılabilir, düzenlenen söyleşi ve atölyelerde kahve sektörünü tanıyabilir, kahve konusunda marifetli, bilgili, eğlenceli ve dünyaca ünlü uzman barıştalar ile tanışıp, çalışmalarını yakından izleyebilirsiniz.

Türk kahvesine özel olarak tasarlanan alanda farklı bir Türk Kahvesi deneyimi yaşayabilir, gerekli ekipmanları festival anında temin edebilirsiniz.

Kahveye ek olarak; Konserlerde elinizde kahvenizle bağıra çağıra şarkı söyleyebilir, resim, heykel, fotoğraf sergilerini ziyaret edebilir, yetişkinler ve çocuklar için hazırlanan oyun ve eğlence alanı ile keyifli vakit geçirebilir, festival hatırası almak isterseniz alışveriş alanlarımızı ziyaret edebilirsiniz. Yeme-içme bölümünde birçok markayı bir arada bulabilirsiniz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın kızları sapasağlam
Sonraki Haber Karşıyaka zirveye doğru...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?