ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir'de ''Görümce'' kahkahası!..

İzmir'de ''Görümce'' kahkahası!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de ''Görümce'' kahkahası!..

BKM yapımı, Gupse Özay’ın ‘Görümce’si kahkaha dalgasını Ege’ye götürdü! Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü, oyuncular Gupse Özay, Buğra Gülsoy, Eda Ece, Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Özlem Tokarslan, İnci Pars, Dilşah Demir, Özlem Öçalmaz, Gürkan Deniz Akhanlı ve Fatih Özkan İzmirli sinemaseverler ile buluştu.

Film ekibi, fuaye alanını saatler öncesinden dolduran seyirciler tarafından alkışlar ve çığlıklarla karşılandı

Gösterim öncesi İzmirlilerle sohbet eden ekipte mikrofonu ilk alan yönetmen Kıvanç Baruönü oldu. Baruönü: “Galiba film yapmanın en güzel kısmı, ardından İzmir’e gelmek” dedi ve sözü İzmirli oyuncu Gupse Özay’a bıraktı. Coşkulu kalabalığı “Canım hemşerilerim hoşgeldiniz. Burada olmaktan çok mutluyum.” diyerek selamlayan Özay cümelerine şöyle devam etti: “Biz ekip olarak çok mutluyuz. Çok güzel bir film yaptık, amacımız herkesi güldürmek. İzmir insanı zaten hep güleryüzlüdür. Daha da güldüreceğiz sizi”.

DANİLO’DAN İZMİRLİLERE SÜRPRİZ!

Akıcı Türkçesi ve İtalyan aksanıyla milyonların sempatisini kazanan Danilo Zanna İzmirlilere sürpriz yaptı! Danilo, film için yazdığı yarı İtalyanca yarı Türkçe ‘Güneşim Benim’ şarkısını seslendirdi. Tüm ekip de oyuncu arkadaşlarının bu güzel performansı sırasında, Zanna’ya danslarıyla eşlik etti!

Filmi izlemeye gelenler arasında oyuncuların İzmirli akrabaları da vardı. Gupse Özay’ın babası Senih Özay da oyuncuyu kuliste ziyaret ederek hem tebrik etti hem de bol şans diledi.

 

İzmirliler, filmi başından sonuna kahkahalar ve alkışlarla izledi! Film finalinde tüm ekip dakikalarca alkışlandı!

 

3 Aralık Cumartesi günü, İzmir Optimum Outlet Cinemaximum Sinemaları’nda

Dev Ajans organizasyonuyla gerçekleşen etkinliğe ilgi büyüktü.

Erkek kardeşi Ahmet (Buğra Gülsoy)’a fazlaca düşkün olan Yeliz (Gupse Özay)’in, Ahmet’in sevgilisi Deniz (Eda Ece)’e türlü tuzaklar kurmasını konu alan filmin ‘görümce’si Gupse Özay abartılı tarzı, estetikli yüzü ve porselen dişleriyle unutulmayacak bir karaktere hayat veriyor.

Kıskanç bir ablayı oynayan Gupse Özay, filmde başrolleri Buğra Gülsoy ve Eda Ece ile paylaşıyor.

2 Aralık itibariyle sinema salonlarına kahkaha getiren filmin yönetmeni ise Kıvanç Baruönü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Sertel: ''Çocuk gelinler gibi çocuk işçiler de ağır bir dramdır''
Sonraki Haber Canlıyız, insanız. Ama!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?