ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Ankara’da yaşayan İzmirlilerin kurduğu İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, genel kurulu sonrası ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Aksu başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makam odasında ziyaret eden heyet Genel Başkan’a plaket takdim etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdikleri 36. Olağan Kurultaylarında yeniden Genel Başkan seçilmesi kendisi de İzmir Milletvekili olduğu için bizleri son derece mutlu etti. Kendisine hem geçmiş olsun hem de tebrik ziyaretinde bulunduk. Sayın Genel Başkan’ın İzmir’e ayrı bir önem verdiğini bildiğimiz için yeni yönetim kurulumuzla beraber yeni dönem proje ve çalışmalarımız hakkında kendisini bilgilendirdik.” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında Ege İllerinin Ankara’daki dernek ve vakıflarının oluşturduğu EGEM Platformu’nun bu yılki dönem başkanlığını İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği’nin üstlendiğini hatırlatan Başkan Aksu, “Sayın Kılıçdaroğlu’na dönem başkanlığımız hakkında da bilgi verdik. Sayın Kılıçdaroğlu’nun STK’ları önemsediğini bildiğimiz için gerçekleştirdiğimiz ziyaret de kendisi de demokrasinin işlerliğinin bir kanıtı olan STK’ların ilimiz ve bölgemiz için yapacağı çalışmaları dayanışma açısından önemsediğini belirtti. İzmir için yapacağımız çalışmalarda destek olacağını belirten Sayın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaretimizde gösterdiği sıcaklık ve yakınlık için teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulumuz da 5  kadın yöneticinin olduğunu ifade ettiğimiz de ise kadınların etkin rol almasından duyduğu memnuniyeti gizlemeyerek ‘İzmir’e de bu yakışırdı’ cümlesini kullanması da bizleri ayrıca memnun etti.” diyerek heyetin Genel Başkana bir plaket ve İzmir’e özgü zeytin kolonyası takdim ettiklerini belirtti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Yasin Aksu ile beraber Başkan Yardımcısı Ayten Gülsever, Genel Sekreter Mehmet Moran, Sayman Özenç Sancar, Sevinç Kocatürk, Çiğdem Kayacan, Metin Özer ve Alper Gülbay hazır bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir örgüt buluşmaları için yola çıktı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri derbiyi kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?