ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Büyükşehir, koro seçmesi yapıyor...

İzmir Büyükşehir, koro seçmesi yapıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir, koro seçmesi yapıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki korolarda görevlendirmek üzere 23 Nisan Pazar günü korist seçmeleri yapacak. Büyükşehir Belediyesi’nin “Çocuk Korosu”, “Türk Halk Müziği Korosu” ve “Klasik Türk Müziği Korosu”nda korist olmak isteyenler, Kültür Şube Müdürlüğü’ne ön kayıt yaptırarak seçmelere katılabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem Çocuk Korosu hem de Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları için seçmeler yapacak. 3 koroya da yeni sesler kazandırmak amacıyla yapılacak seçmelere, şarkı söylemeyi seven ve sesine güvenen 7-50 yaşları arasındaki tüm İzmirliler katılabilecek.
Seçmelerin tamamı 23 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. Türk Halk Müziği Korosu seçmeleri Kültürpark Gençlik Tiyatrosu'nda, Klasik Türk Müziği Korosu seçmeleri Kültürpark İzmir Sanat Merkezi'nde, Çocuk Korosu seçmeleri ise Kültürpark İzmir Sanat Merkezi Otidoryum Salonu’nda, 10.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.

Ücretsiz eğitim veren koroda, bireylerin müzik kültürlerini geliştirmek, çok sesli müziği sevdirmek, birlikte başarma duygusunu yaşatmak ve sanat alanındaki yeteneklerini keşfetmeleri hedefleniyor. Çocuk Korosu için 7 – 14 yaş , Türk Halk Müziği Korosu 18 – 40 yaş, Türk Sanat Müziği Korosu için de 18 – 50 yaş sınırı bulunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin korolarında görev almak için başvurmak isteyenler, bilgi ve ön kayıt için, 293 34 79 ve 293 19 47 numaralı telefonları arayabilecek. Seçilen koristler herhangi bir ücret almayacak, ancak koro şeflerinden ücretsiz ses eğitimi alma şansına sahip olacak ve yıl boyunca çeşitli konserlerde görev alarak halkla buluşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Körfezi'nin berraklık ve ışık geçirgenliği arttı
Sonraki Haber Geleceğin bilginleri projelerini sergiledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?