ANA SAYFA > EKONOMİ > İZKA'ya iki ödül...

İZKA'ya iki ödül...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZKA'ya iki ödül...

Yaşayan Şehirler Platformunun Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğiyle; Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı’nın destekleriyle hazırladığı Şehir Ödülleri Türkiye 2017 Ödül Töreni, Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Türkiye’nin birçok ilindeki kamu ve özel sektör kuruluşlarının; kentleriyle ilgili gerçekleştirdiği faaliyetler ve yaptığı çalışmalar dolayısıyla ödüllendirildiği gecede, jüri tarafından belirlenen 20 kategoride toplam 34 ödül dağıtıldı. İzmir Kalkınma Ajansı, “En İyi Kalkınma Ajansı” ve “En İyi Destinasyon İletişimi” konularında iki dalda aday olduğu yarışmada iki ödülü de aldı.

Türkiye’de faaliyet gösteren 26 kalkınma ajansından biri olarak İzmir’de kurulan İzmir Kalkınma Ajansı, gerçekleştirdiği faaliyetler ve çalışmalarla “En İyi Kalkınma Ajansı” kategorisinde ödülün sahibi oldu. Ayrıca İzmir’in markalaşması konusunda çalışmalar yürüten İZKA, hazırladığı www.visitizmir.org internet sitesi ve visitizmir sosyal medya sayfaları ile “En İyi Destinasyon İletişimi” ödülünün sahibi oldu.

Törende konuşma yapan İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Sena Gürsoy “İzmir Kalkınma Ajansı, bugüne kadar yaptığı öncü faaliyetlerle örnek gösterilen ajanslardan birisi oldu. İzmir’in ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınması için çalışıyoruz. Bunu yaparken de İzmirlilerle birlikte faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyetlerimiz kapsamında hem uluslar arası hem de ulusal düzeyde farklı ödüllere layık görüldük. Bugün de Şehir Ödülleri Türkiye 2017 kapsamında aldığımız En İyi Kalkınma Ajansı ve En İyi Destinasyon İletişimi ödülleri ile çalışmalarımızın kamuoyunda takdir edildiğini bir kez daha görmek bizleri gururlandırdı. Bu ödüllerin verdiği motivasyon, bizi ekip olarak hep daha iyisini yapmaya teşvik ediyor. Bundan sonra da sürdürülebilir kalkınmada öncü ve etkin bir ajans olma misyonumuzla faaliyetlerimize devam edeceğiz. Kentler günümüzde dünyaya internet siteleri ve sosyal medya sayfaları ile açılıyorlar. İyi hazırlanmış turizm tanıtım sitesi destinasyon yönetiminin olmazsa olmaz unsurlarından birisi. Biz de Visit İzmir’le Güzel İzmirimize yakışır bir site hazırlamaya çalıştık. Ekip arkadaşlarımıza gerçekleştirdikleri çalışmalar için, platforma ve jüriye de bizi bu ödüllere layık gördükleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 Yaşayan Şehirler Platformu Başkanı Alper Akın da konuşmasında, "Biz değerlerimizi koruyamadığımız sürece onların üzerine hiçbir mimari yapı kuramayız. İlk önce değerlerimizi korumasını öğrenmeliyiz. Daha sonra koruduğumuz değerleri yöre halkına kazandırıp sürdürülebilir bir yaşam oluşturmalıyız. Bu projedeki amacımız yarıştırmak değil örnek göstermekti. Yaşayan Şehirler Platformu, şehirlerin kentsel kalkınma hedeflerini kazandırmaya yönelik bir adımlar bütünüdür” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel: Tire-Belevi Yolu temel atma töreni referandum malzemesiymiş
Sonraki Haber Karşıyaka’da engelliler için ücretsiz konser verecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?