ANA SAYFA > GÜNDEM > İyilik Atölyesi aynı yerinde devam ediyor...

İyilik Atölyesi aynı yerinde devam ediyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İyilik Atölyesi aynı yerinde devam ediyor...

İzmir Down Sendromu Derneği (İDSD) üyesi gençlerin anneleri ile birlikte çalıştıkları İyilik Atölyesi Kafe, MaviBahçe AVM’de faaliyetlerine devam edecek.

Türkiye’nin en özgün sosyal  sorumluluk projesi olarak 2017 yılı Ağustos ayında açılan İyilik Atölyesi, aradan geçen sürede tüm İzmirliler’in sevgisini kazandı. Kira artışı nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kafe, kamuoyunun ve sanatçıların desteği ve düzenlenen imza kampanyaları ile yeniden hayat buldu.

İDSD Başkanı Gülnaz Rodoplu, gelişen süreçte tüm gönüllülerden ve İzmirliler’den gördükleri destek sayesinde İyilik Atölyesi’ni kapatmama kararı aldıklarını söyledi. Bu güzel haberin hem Engelliler Haftası ve Dünya Gönüllüler Günü’nde paylaşmaktan ayrıca mutlu olduklarını belirten Rodoplu, “Projede desteğini esirgemeyen başta tüm gönüllülere, İzmirliler’e, desteklerini her zaman arkamızda hissettiğimiz basın mensuplarına; ilgilenen, takip eden ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. İyilik Atölyesi çocuklarımıza adeta bir özgüven patlaması yaşatan bir yapı olması bakımından farklı bir konsepte sahip. Çocuklarımız burada her gün toplumla iç içe ve iletişim halinde. Sipariş alıyor, hizmet ediyor, tatlı bir telaş içinde sürekli koşuşturuyor. Dışarıdan gözlemlenen mutluluklarının yanında onların kişilik ve duygularına olan katkıları da çok önemli” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı İş Kadınları Seçme ve Seçilme Hakkını kahvaltıda buluşarak kutladı
Sonraki Haber Karşıyaka’da kadının adı var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?