ANA SAYFA > MAGAZİN > Ivana Sert, İlkbahar-Yaz sezonunun renklerini açıkladı

Ivana Sert, İlkbahar-Yaz sezonunun renklerini açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ivana Sert, İlkbahar-Yaz sezonunun renklerini açıkladı

Point Bornova, ünlü moda tasarımcısı ve stilist Ivana Sert'i eğlenceli bir etkinlikte ağırladı. Katılımcılarla güzellik tüyolarını paylaşan Ivana Sert, gerçekleştirilen keyifli sohbette ilkbahar ve yaz sezonunun renklerini de açıkladı.

Her yaşa hitap eden etkinliklerle İzmirlilerin uğrak noktası haline gelen Point Bornova, ünlü moda tasarımcısı ve stilist Ivana Sert'i 11 Şubat Cumartesi moda ve güzellik sırlarının verildiği keyifli bir sohbette ağırladı.

Vernel Max Soft & Oils Güzellik Bakım Günleri adı altında düzenlenen etkinlikte Point Bornova'da kurulan stantta fotoğraf çektiren kadınlar, #enbakimlibenim etiketiyle sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını paylaştı. Etiketlenen fotoğraflar arasından Ivana Sert'in seçtiği 10 kadına, çamaşır makinesi, ütü, hediye çeki ve bakım seti gibi sürpriz hediyeler verildi.

'Alkol, sigara, un, yağ ve şekerden uzak duruyorum'

İzmirlilerle Point Bornova'da bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Ivana Sert, ilkbahar ve yaz sezonunun renklerini açıkladı. Narçiçeği, kırmızı ve fuşyanın sezona damga vuracağını belirten İvana Sert, gazetecilerle etkinlik öncesinde yaptığı basın toplantısında cildinizin bakımını nasıl yapıyorsunuz sorusuna ise "alkol, sigara, un, yağ ve şekerden uzak duruyorum, bol bol spor yapıyorum" yanıtını verdi.

Bakımlı olmada giysinin önemine dikkat çeken Ivana Sert, gardıroplardaki giysilere bakım yapılması ve onların en doğru şekilde korunması gerektiğini de söyledi. Türk kadınının giyimine ve bakımına eskisine göre çok daha fazla önem verdiğini belirten Sert, İzmirlilerle en kısa sürede tekrar bir araya gelmek istediğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Liseler şarkı yarışmasında finalistler belli oldu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka düşüşü değerlendirecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?