ANA SAYFA > SPOR > İskender: Karşıyakalı bu gençlerin sadece morale ve sevgiye ihtiyacı var

İskender: Karşıyakalı bu gençlerin sadece morale ve sevgiye ihtiyacı var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İskender: Karşıyakalı bu gençlerin sadece morale ve sevgiye ihtiyacı var

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Altınordu U21'e 1-0 yenilen Karşıyaka'da Teknik Direktör Ufuk İskender karşılaşmayı değerlendirdi.

Ufuk İskender'in değerlendirmesi şöyle: "Altınordu Türkiye'de altyapıya ciddi yatırımlar yapan bir kulüp. Bizi çok güzel ağırladılar. Rakip takımın tamamı milli oyunculardan oluşuyor. Bu hafta İspanya'ya turnuvaya gidecekler. Onlara başarılar diliyorum. İyi kötü ne yapabiliriz, onunla yüzleştik. Gençlerimiz için faydalı bir karşılaşma oldu. Oyuncularım çok iyi çalışıyor. Bizim geleceğimiz bu takım. Altınordu'yu yenebilirdik, skora bakılacak bir müsabaka değildi. Karşıyakalı bu gençlerin sadece morale ve sevgiye ihtiyacı var. Gelişimlerini çok önemsiyorum. Yönetim de tesisleri ve sahaları yeniledi. Hazırlık maçlarının ardından sezona Van deplasmanında en iyi şekilde giriş yapmak istiyoruz.''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da kültür buluşması!
Sonraki Haber Bostanlılılar latin müzikleriyle coştu…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?