ANA SAYFA > GÜNDEM > Hüseyin Mutlu Akpınar makamını çocuklara bıraktı

Hüseyin Mutlu Akpınar makamını çocuklara bıraktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hüseyin Mutlu Akpınar makamını çocuklara bıraktı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını Karşıyaka Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Emine Nisa Şengül ve Girne Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Selin Uğurlu’ya bıraktı. Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği için farklı ülkelerden gelen ‘Dünya Çocukları’ da ziyarete eşlik etti.

Küçük ‘başkanlar’; Başkan Akpınar, başkan yardımcıları ve bürokratlardan, belediye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Diğer ülkelerden gelen arkadaşlarıyla sohbet etti. Çok büyük mutluluk yaşadıklarını dile getiren Nisa ve Selin “Atatürk’ün bize armağan ettiği bu bayramı, sonsuza kadar yaşatacağız. O’na layık çocuklar ve gençler olarak Cumhuriyetimizi koruyacağımıza söz veriyoruz” mesajı verdi, Karşıyaka Belediyesi’nin çocuklara yönelik hizmetlerinden mutluluk duyduklarını ifade etti. Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği için ilçeye gelen yabancı çocuklar da ‘makam’ heyecanını yaşadı.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Bugün makam Nisa’nın, Selin’in ve dünya çocuklarının. Koltuklarımız da üzerinde yaşadığımız dünya da aslında zaten onların. Bunun bilinciyle, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kalarak yaşamaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun. Bize bu bayramı hediye eden Ulu Önderimiz Atatürk’e minnet ve şükran borçluyuz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 23 Nisan Karşıyaka'da coşkuyla kutlanıyor
Sonraki Haber Karşıyaka 7 attı, işe yaramadı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?