ANA SAYFA > GÜNDEM > Hızını alamayan kamyonet duran araca çarptı...

Hızını alamayan kamyonet duran araca çarptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hızını alamayan kamyonet duran araca çarptı...

Karşıyaka’da hızını alamayan kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen hafif ticari araca hızla çarparak karşı şeride geçti ve önüne geldiyse devirdi. Şans eseri kazada can kaybı yaşanmadı.

Alınan bilgiye göre kaza, hafif ticari bir araç, kırmızı ışıkta yeşil lambanın yanmasını bekliyordu. Bu sırada hızını alamayan bir kamyonet, trafik ışıklarında bekleyen araca arkadan hızla çarptı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hızlı olduğu görülen kamyonet, önüne ne geldiyse devirdi. Karşı şeride geçen ve elektrik direğini de deviren araç ortalığı da toz bulutuna döndürdü.
Çarpışmanın etkisiyle kamyonet metrelerce sürüklenirken, olay sırasında karşı şeritten araç ve yaya olmaması olası bir facianın önüne geçti. Kamyonet sürücüsü yaralandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir'den İzmir Sempozyumu
Sonraki Haber KARİŞKAD Başkanı Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?