ANA SAYFA > SAĞLIK > Herkes için spor projesi'ne devam...

Herkes için spor projesi'ne devam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Herkes için spor projesi'ne devam...

Karşıyaka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği “Herkes İçin Spor Projesi” büyük ilgi görüyor. Haftanın belirli günlerinde sporu geniş kitlelere yaymak ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek amacıyla düzenlenen projenin bir ayağı da Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapıldı.

Karşıyaka Huzurevi’nden gelen kendisini genç hissedenlerin bir saatlik “doğru nefes, stretching, aerobik çalışmaları” eğitimli antrenörler eşliğinde güzel bir tablo çizdi. Güne dinç başladıklarını ve kendilerini huzurlu hissettiklerini belirten huzurevi sakinleri, bu organizasyonların sürekli yapılmasını önerdiler.
Karşıyaka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Musa Yelek, çalışmaların Karşıyaka’nın dört bir bölgesinde yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceklerini ifade ederek, “yediden yetmiş yediye spor yapmak herkesi ücretsiz spor çalışmalarımıza bekliyoruz” dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya son dakika şoku...
Sonraki Haber Gazeteci Geçmen’e büyük vefa

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?