ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Hedefim Sensin 2 Aralık'ta İzmir'de

Hedefim Sensin 2 Aralık'ta İzmir'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hedefim Sensin 2 Aralık'ta İzmir'de

İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden çiğ köfteci Zekeriya’nın başına gelenlerin komediyle anlatıldığı, 30 Kasım’da sinemaseverlerle buluşan “Hedefim Sensin”, 2 Aralık’ta İzmir’de.

Senaryosunu ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer’in yazdığı, yönetmen koltuğuna Kıvanç Baruönü’nün oturduğu, Ata Demirer, Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum ve Erkan Can’ı bir araya getiren Hedefim Sensin’in İzmirli hayranlarıyla buluşmasına sayılı günler kaldı.

Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri ve Kıvanç Baruönü İzmir Galası’nda

BKM Filmin yapımcılığını üstlendiği filmin, BKM Ege Bölge Temsilciliği Dev Ajans organizasyonuyla İzmir Optimum’da gerçekleşecek olan İzmir Galasına oyuncular Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum ve filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü katılacak. 16:00’da İzmir Optimum Cinemaximum Salonundaki film gösterimi öncesinde filmin oyuncuları ve yönetmeni 15:30’da İzmirli sevenleriyle buluşacak. Seyirciyle buluşmanın ardından ise Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum ve Kıvanç Baruönü filmi sinemaseverlerle birlikte izleyecekler.

Herkesi Pazar günü Hedefim Sensin’i izlemeye davet ediyoruz

30 Kasım’da vizyona giren ve 2 Aralık Pazar günü İzmir Galası gerçekleşecek olan “Hedefim Sensin” filmi ile ilgili konuşan BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey, Türkiye’de komedi denilince akla ilk gelen usta isimlerin bu filmde buluştuğunu söyledi.  Kahkaha garantisi bol, izleyenleri gülme krizlerine sokacak Hedefim Sensin’i İzmirli  sevenleriyle buluşturmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Gölbey, “Tüm İzmir’i 2 Aralık Pazar günü İzmir Optimum’a bekliyoruz. Gelin hep birlikte güzel bir Pazar gününe neşe, eğlence ve bol kahkaha katalım” dedi.

HEDEFİM SENSİN KONUSU

İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikayede, Ata Demirer bu sefer Zekeriya adında bir çiğ köfteciyi oynuyor. Zekeriya Taştan, hayatını İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak kazanmaktadır. ‘Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin (Demet Akbağ), Leyla’nın (Gonca Vuslateri) ve Yarım Hasan’ın (İlker Aksum) hayatı da tamamıyla değişir; yani artık kaderin hedefinde kahramanlarımız vardır.

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği, filmin başrollerini Ata Demirer,  Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can paylaşıyor. Zekeriya’nın bu tatlı macerasında Gökçeada’nın kıyılarında bol kahkaha, aşk ve müzik izleyiciyi bekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Minik öğrencilerden Dost Market’e destek
Sonraki Haber İzmir hedef büyüttü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?