ANA SAYFA > EKONOMİ > Haydi Çiçek Festivali'ne...

Haydi Çiçek Festivali'ne...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Haydi Çiçek Festivali'ne...

Karşıyaka'da bu yıl 16.sı düzenlenen Karşıyaka Çiçek Festivali başladı.

Bostanlı Pazar yerinde düzenlenen festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Törene Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ile CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Çağrı, Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Sever, Belediye İş 4 No'lu Şube Başkanı Şahin Kaya, belediye meclis üyeleri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı.
Açılış töreninde konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Doğaya, çevreye, kente ve insana duyduğumuz saygı ve sevgiyi, 16 yıldır düzenlediğimiz Karşıyaka Çiçek Festivalimizle de gösteriyor, kanıtlıyoruz. İzmir'de ve onun incisi olan Karşıyaka'da çiçekler açarsa, Türkiye çiçek bahçesine döner diyoruz. Cumhuriyet çiçekleri olan çağdaşlık, laiklik, demokrasi çiçeklerine; doğanın hediyesi olan çiçeklerimizi, güzelliklerimizi ekliyoruz. Hepsi, Türkiye'nin çiçekleri olan; geleceğin sahiplerine, çocuklarımıza ve gençlerimize armağan olsun" dedi.
Başkan Akpınar, belediye standında vatandaşlara ücretsiz fesleğen dağıttı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Aşan ''evet'' dedi...
Sonraki Haber Kuzey Kıbrıs Ormanları Fotoğraf Yarışması'nın 3.'sü Karşıyaka'dan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?