ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Haluk Levent ve Kelebek Kız Elfida’nın ağlatan buluşması

Haluk Levent ve Kelebek Kız Elfida’nın ağlatan buluşması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Haluk Levent ve Kelebek Kız Elfida’nın ağlatan buluşması

Karşıyaka’nın ‘kelebek çocuğu’ Elfida Gündüz, en büyük hayallerini bir tiyatro sahnesinde gerçeğe dönüştürdü. Senaryosunu yazdığı oyunu başarıyla sergileyen Elfida, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın desteği ve Sanatçı Haluk Levent’in sürpriziyle de hayatının en mutlu anlarını yaşadı. Kelebek kız için hep birlikte ‘Elfida’ şarkısının söylendiği buluşmada, alkışlar ve gözyaşları birbirine karıştı.

Kelebek hastalığıyla mücadele eden 11 yaşındaki Elfida Gündüz, Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nde başlayan tiyatro serüvenini muhteşem bir gösteriyle taçlandırdı. Kulübün yaratıcı drama kursuna devam eden Elfida, geçtiğimiz haftalarda Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret ederek, kendi yazdığı oyunu sahnelemek istediğini söyledi. Akpınar’dan tam destek alan ‘kelebek kız’, eğitmenleri ve kurs arkadaşları ile birlikte hazırladığı, Öteki Beriki Tiyatro Topluluğu’nun da katkı sağladığı ‘Kelebek Etkisi’ isimli oyunu, dün akşam izleyicilerle buluşturdu. Çarşı Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

Hastalığıyla mücadelesini, hayallerini, hüzün ve sevinçlerini başarıyla sahneye taşıyan kelebek çocuk, salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Gösteride kısa bir rol alan Başkan Akpınar, Haluk Levent sürpriziyle de Elfida’yı sevince boğdu. Akpınar’ın isteğiyle sahnede gözlerini kapatan Elfida, bir anda karşısında çok sevdiği sanatçıyı görünce büyük mutluluk yaşadı. ‘Elfida’ isimli şarkısını kelebek kız için söyleyen Levent’e, Başkan Akpınar ve salonu dolduran yüzlerce izleyici de hep bir ağızdan eşlik etti. Duygu dolu anlar yaşayan katılımcılar, Elfida’nın yaşama sevinci ve azim dolu öyküsüne, gözyaşları içinde tanıklık etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Elfida, hayallerine ulaşmak için engel tanımayan müthiş bir çocuk. Tiyatro oyununda anlattığı gibi, onunla birlikte kötülükleri insanlardan uzak tutmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi ki Elfida var, iyi ki Elfida gibi çocuklarımız var. Biliyoruz ki, hiçbir engel, bizi hayallerimize ulaşmaktan alıkoyamaz” dedi.

Haluk Levent “Elfida’nın en büyük hayalinin benimle tanışmak olduğunu duyunca tereddütsüz çıktım, geldim. Hiçbir şey, minik bir kalbin mutluluğundan önemli değildir. Bir hayale ortak olmak, mutlu olmak ve mutlu etmek için buradayım. Artık Elfida ile görüşeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da sakatlar can sıkıyor...
Sonraki Haber Turizmde dijital dönüşüm zamanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?