ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gripin, Uğur Fest'de sahneye çıkacak

Gripin, Uğur Fest'de sahneye çıkacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gripin, Uğur Fest'de sahneye çıkacak

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Uğur Okulları Bahar Şenliği Uğur Fest'16, yine dopdolu bir programa ev sahipliği yapacak. Öğretmen ve öğrenciler, üniversite kulüp etkinlikleri, eğlenceli yarışmalar, paintball atış alanı, lise müzik grupları, dünya şampiyonlarından dans gösterileri ile eğlenceli bir gün geçirecek.

Uğur Okulları Gaziemir Kampüsü’nde yapılacak şenlikte, aralarında Karşıyaka Uğur Lisesi'nin Babey grubu, Bornova Uğur Anadolu Lisesi'nin Doppler ve Salaş grubu, Çankaya ve Gaziemir Uğur Lisesi’nin Last Star ve Gaziemir Uğur Lisesi Kimya Öğretmeni Coşkun Kazancı’nın da olduğu ön gruplar sahne alacak. Ayrıca MEF Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi de dansları ile şenliğe renk katacak.

Bahçeşehir Üniversitesi’nin ana sponsor, Philips’in gümüş sponsor olduğu şenlik saat 12.00’de başlayacak. Gün boyu canlı langırt, tırmanma duvarı, hafıza oyunu, kırkayak gibi birbirinden eğlenceli oyunlar öğrencileri bekliyor olacak. Uğur Okulları Sosyal Sorumluluk Kulübü SosyalBen Akademi ve LÖSEV de şenlik boyunca ürün satarak gelirini yeni sosyal projlerde kullanacak.

Şenliğe Alaşehir, Burhaniye, Menemen, Ayvalık, Bergama, Marmaris, Bodrum’dan da öğrenciler katılacak. Şenlik coşkusu saat 20.00’de Gripin konseri ile zirve yapacak. Solist Birol Namoğlu grubun en sevilen parçalarını Uğur’lu öğrenci ve öğretmenler seslendirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaya'dan Balbay'a cevap
Sonraki Haber Küçük Kulüp, Ayşe Özgener’i ağırladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?