ANA SAYFA > SPOR > Gençlerin yeni tutkusu: Aikido

Gençlerin yeni tutkusu: Aikido

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gençlerin yeni tutkusu: Aikido

Karşıyakalı gençler Japon Savaş Savunma Sanatı olan Aikido sporunu çok sevdi...

Bostanlıspor Kulübü tarafından Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Aikido Salonu'nda haftanın 2 günü gençlere yönelik yapılan aikido kurslarına ilginin olması yönetimi sevindirdi.
2 yıldır gençler tarafından sevilerek yapılan aikido sporunun tamamen savunmaya yönelik olduğunu ifade eden Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, "kulübümüz spor salonunda gençlere yönelik çarşamba ve cuma günleri devam eden aikido spor okulumuza katılan kız ve erkek öğrencilerimiz çok kısa sürede savunma tekniklerini öğreniyorlar. Önümüzdeki ay içinde gelen talep üzerine de büyüklere de yönelik aikido kurslarımızı açacağız. Bu konuda çok deneyimli ve federasyonun teknik kurulunda da yer alan antrenörümüz Adil Gülen tüm gençleri ve büyükleri, veterenleri günümüzün en önemli savunma sporuna davet ediyor. Derslerimiz son derece ekonomik olup özel ders niteliğinde. Ayrıntılı bilgiyi 05447351912 numaralı telefonlardan alabilirsiniz" dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da bala kadın eli değdi…
Sonraki Haber Bostanlı'da su kesintileri halkı çileden çıkarıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?