ANA SAYFA > EĞİTİM > Geleceğin bilginleri projelerini sergiledi

Geleceğin bilginleri projelerini sergiledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Geleceğin bilginleri projelerini sergiledi

Karşıyaka Eren Şahin Eronat Ortaokulu’nda TÜBİTAK işbirliğiyle gelenekselleşen 4006 Bilim fuarının 1. Sinde 20 proje sergilendi.

Karşıyaka Eren Şahin Eronat Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Elif Bardak ve Reyhan Tuğçe Zeytin yürütücülüğünde gerçekleşen fuarda 20 proje sergilendi.  Okul salonundaki fuarın açılışına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Furtana, Okul Müdürü Adem Şahin, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Açılışta konuşan Kaymakam Yücel, çocukları gelecek için hazırlamak için her türlü desteği vermeye hazırız olduklarını belirterek şöyle konuştu. “Bu bilim fuarında sergiledikleri projeleri daha da geliştirmek için onları teşvik etmeli, destek vermeliyiz. Geleceğin mucitleri arasında bu öğrencilerimizi görmek istiyoruz…” 

TÜBİTAK 4006 Eren Şahin Eronat Ortaokulu bilim fuarında öğrencilerin hazırlamış olduğu projelerde kuluçka makinesi,elektro manyetik motor,ambulanslar için acil kırmızı ışık,  akıllı ve bilinçli alışveriş, karınca kovucu sprey…Konuları işlendi. Karınca kovucu sprey projesini inceleyen kaymakam Yücel proje sahibi öğrencilerden sivrisinekler içinde bir proje geliştirmelerini istedi.

Kaymakam Yücel, etrafını sararak birlikte fotoğraf çektirmek isteyen öğrencileri kırmadı, birlikte fotoğraf çektirdi. Projeleri tek tek inceleyerek öğrencilerden bilgi alan Kaymakam Yücel, öğrencilerden hayli umutlu olduğunu da söyledi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ (www.karsiyakahaber.com)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir, koro seçmesi yapıyor...
Sonraki Haber Çocuklar Toprakla Buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?