ANA SAYFA > EĞİTİM > Gediz Elektrik ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden önemli işbirliği

Gediz Elektrik ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden önemli işbirliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gediz Elektrik ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden önemli işbirliği

Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ (Gediz) ve İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) işbirliğiyle faaliyete geçen Yetenek Yönetimi Projesi’ne ait detayların paylaşıldığı basın toplantısı, 16 Ekim Salı günü saat 14.00’te İEÜ Ana Bina Mütevelli Heyet Toplantı Salonu’nda düzenlendi.

İmza töreni ile devam eden basın toplantısına, Gediz İnsan Kaynakları Müdürü Hamdi Kasap ve İEÜ Rektörü Prof. Dr. F. N. Can Şımga Muğan katıldı. Söz konusu proje ile hem İEÜ diploma değerinin artırılması ve Gediz’in talep ettiği genç ve nitelikli insan kaynağının sağlanması hedeflenmekte, hem de İEÜ’lü öğrencilerin mezun olacakları bölüm ve ilgi alanlarına göre istihdam sağlanması öngörülmektedir.

Gediz İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından yürütülecek projede, protokol kapsamı süresince pilot uygulama yeri olarak seçilen İzmir’de, öğrenci istihdamı gerçekleştirilecektir. Bir sosyal sorumluluk ve eğitimin desteklenmesi projesi olan Yetenek Yönetimi Projesi, İEÜ lisans öğrencilerine, 3. ve 4. sınıftayken iş hayatında uzun soluklu tecrübe ve pratik yapma imkânı sağlayacaktır.

Gediz, proje sonrasında performansını beğendiği ve birlikte çalışılmak istediği öğrenciye, ihtiyaç oluşması durumunda iş teklifinde bulunulabilecektir. Proje kapsamında değerlendirilecek olan İEÜ öğrencilerinin sayısı, aynı dönem için maksimum 35 kişi olarak belirlenmiştir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cevat Durak adaylık dosyasını verdi
Sonraki Haber Bostanlısporlu dağcılar Homeros Vadisi ve İkiz Göller'e çıkacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?