ANA SAYFA > EKONOMİ > GDZ Elektrik muhtarları dinlemeyi sürdürüyor

GDZ Elektrik muhtarları dinlemeyi sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
GDZ Elektrik muhtarları dinlemeyi sürdürüyor

GDZ Elektrik Dağıtım, mahallenin ilkini 2016 yılında başlatarak sürdürülebilir hale getirdiği “Muhtarlarımızı Dinliyoruz” toplantılarını devam ettiriyor.

Muhtarlar, GDZ Elektrik Dağıtım yöneticileriyle bir araya gelerek bölgelerindeki elektrik dağıtım ile ilgili çözüm arıyor. Muhtarların hizmet bölgelerindeki tespit edilip çözüm geliştirilirken diğer yandan da muhtarlara bölgelerindeki yatırım planları, Çağrı Merkezi’nde muhtarlar için oluşturulan “Muhtar Hattı” ve Mobil Uygulama hakkında bilgi veriliyor.

Aylık periyodlar halinde düzenlenen toplantıların amacı; görev bölgelerindeki sorunları en iyi bilen kişiler olan muhtarları dinleyerek mahalle sakinleri tarafından aktarılan çözümler üreterek sorunu kaynağında çözümlemek. Muhtarlarla yürütülen interaktif iletişim sayesinde müşteri memnuniyeti de arttırılmış oluyor. 

Muhtarlardan da çok olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten GDZ Elektrik Dağıtım Yetkilileri,  Muhtarlarında uygulamadan çok memnunun olduklarını bazı bölgelerdeki muhtarlardan toplantı sonrasında teşekkür mektupları aldıklarını ve bu tür geri dönüşlerin başlatılan uygulamanın ne derece doğru olduğunun en büyük göstergesi olduğunu vurguladılar.

Çağrı Merkezinden Muhtarlara Hizmet

Muhtar toplantıları ile birlikte başlayan bir diğer önemli uygulamada Çağrı Merkezi tarafından muhtarlara özel yürütülen hizmet çalışmasıdır.

Çalışma kapsamında GDZ Elektrik Dağıtım hizmet bölgesindeki tüm muhtarların numaraları (cep, ofis, ev) sisteme tanımlandı. Bu sayede çağrı merkezini arayan muhtarlar beklemede kalmadan müşteri temsilcisine 8 saniyede ulaşabiliyor. Ayrıca aylık periyotlar ile muhtarlar çağrı merkezi tarafından aranarak şirketin başlatmış olduğu uygulamalar hakkında bilgi veriliyor, yapılan mini anketlerle memnuniyetleri ölçümleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilge Çınarlar’dan sezon finali
Sonraki Haber Okullar Kano Birinciliği Karşıyaka'da başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?