ANA SAYFA > İZMİR > Foça'da ''Sende Bir Çocuk güldür'' kampanyası başladı

Foça'da ''Sende Bir Çocuk güldür'' kampanyası başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça'da ''Sende Bir Çocuk güldür'' kampanyası başladı

Bağarası Gençlik Derneği bayramda çocukları mutlu etmek için bir kampanya başlattı. Ziraat bankası Foça Şubesindeki belirlenen hesaba topluca veya bireysel yardımlar yatırıldı.

Bağarası Gençlik Derneği Başkanı Nail Özkan yaptığı açıklamada “ Arkadaşlarımızla birlikte Kurban bayramı için bir kampanya başlatmak istedik. Bayramlarda çocukların mutlu olmasını istiyoruz. İhtiyaç sahibi çocukları muhtarlarımız ve Sosyal Yardımlaşmadan aldığımız isimlerle belirledik kıyafet yapmayı seçtik. “ Sende Bir Çocuk güldür “ adı ile kampanya başlattık.” dedi. İzmir Bakırçay Havzası Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneğide yaptığı yazılı açıklamada bu kampanyayı destekledi . Açıklamada “ Kıyafet yardımlarıyla çocukların, bayramı bayram tadında yaşamalarını sağlayacak olan gençlerimizi tebrik ediyorum. İzmir Bakırçay Havzası Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği olarak gençlerimizin bu ve bundan sonra ki bütün sosyal sorumluluk projelerinde yanlarında olacağız.” dendi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZKA'dan 3 milyon Euroluk AB projesi
Sonraki Haber Türkiye'nin üzerine ağ attılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?