ANA SAYFA > İZMİR > Fabrika alev alev yandı

Fabrika alev alev yandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fabrika alev alev yandı

Çiğli'de iddialara göre Ulukent Sanayi Sitesi'nin otluk alanında çıkan yangın plastik fabrikasına sıçradı. 2 kişinin dumandan etkilendiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre yangın, öğleden sonra Çiğli ilçesindeki Ulukent Sanayi Sitesinin otluk alanında çıktı. Yangın ardından da plastik fabrikasının deposuna sıçradı. Malzemelerin plastik olması sebebiyle yangın bir anda büyüdü ve bölgeye onlarca itfaiye ekibi ve ambulanslar sevk edildi. Alevler daha sonrada fabrikayı sardı. Hafta sonu olması sebebiyle fabrikada çalışanların bulunmadığı öğrenilirken, fabrika yetkilileri de bölgeye geldi. Olay yerine gelen 10 itfaiye aracı ve itfaiye personelleri hemen yangına müdahale etti.

Öte yandan, Çiğli ilçesinde çıkan yangın kilometrelerce uzaklıktan bile rahatlıkla görüldü. Alevler metrelerce yüksekliğe ulaşırken, itfaiye ekipleri canla başla müdahale ile yangını kontrol altına alabilmek için dakikalarca çaba sarf etti. Yoğun müdahaleyle yangın güçlükle kontrol altına alınabildi. Yangında büyük maddi hasar oluştu.

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Uğur Yıldırım: Örgütlerin etrafında bir yumruk olalım
Sonraki Haber Karşıyaka'nın maçı yarıda kaldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?