ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Eski Sevgili İle Barışmak

Eski Sevgili İle Barışmak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eski Sevgili İle Barışmak

Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlıklar çıkması çok doğal bir durumdur. Ancak bu anlaşmazlıklar geriye dönülmez ve karşılıklı hakarete varan anlaşmazlıklarsa, bu durumdan geri dönüş de oldukça zor olacaktır.

Eski sevgili ile barışmak, kimi zaman hiç de kolay olmayan bir durum. Çünkü iki sevgili arasındaki ayrılık sebebinin ne olduğu bu noktada önem taşımakta. Ayrılan sevgililerin barışması sadece ve sadece iki tarafın da yaşadıkları olayları ve ayrılık sebebi olan konuları unutmalarından geçer. Bu kolay bir durum değildir. Ancak, yeniden yeşeren bir sevgi bunları kolaylıkla unutturabilir ama tekrar yaşanmayacağının garantisini vermez. Bu bakımdan sevgililerin de geçmişte yaşadıklarından bir ders çıkarmaları ve tekrar ayrılık noktasına gelmemeleri için ellerinden geleni yapmaları son derece önemlidir.


Hayat devam ediyor. Eski sevgiliniz sizden ayrılınca başka insanlarla da duygusal anlamda yakınlaşma yaşamış olabilir. Bu çok normal. Bu noktada ise kendinizi onun yerine koyup empati yapmanız gerekmekte. İnsan hayatı devam ettiği sürece insan yeni bir duygusal birliktelik arayışında olur. Bunun önüne geçmek son derece zordur. Bu, kimi zaman eski sevgiliyi unutmak için bilinçli olarak yapılan bir durumdur. Eski sevgili ile barışmak için atılacak adımlar arasında kesinlikle eskiye dair sorular sormamak en önemlisidir. Bırakın sizden uzak kaldığı zaman ne yaptığı ona kalsın. Bu zaten sizin için de önemli olmaması gereken bir durum.

Bu konuyla ilgili dünyada Pull Your Ex Back ismiyle PDF şeklinde E-booklar satılmaktadır,

Çok sayıda insanın kullandığı bu kitaplar ingilizce olarak Türkiye’de dahil her ülkeden ulaşılabilmektedir. Kitabın yazarı Ryan Hall İnsanların eski sevgilileri ile barışmaları, evliliklerini kurtarmaları için destek vermeye devam etmektedir.

Eski Sevgili ile Barışmak için Atılması Gereken Adımlar Neler?
Bu noktada iş iki tarafa da düşmekte. Geçmişte aranızda geçen ve ayrılmanıza sebep olan olaylar her neyse ebediyen konuşulmaması gerekiyor. Unutmayın ki; eski konular tekrar gündeme geldiği anda olayların tekrar kontrolden çıkma ihtimali her zaman içi var olacaktır. Eskiyi unutmak ve ne olursa olsun kızgınlık anında bile dile getirmemek gerekmektedir.
Eski sevgiliyle tekrar barışmak için kesinlikle ona şartlar sunmayın. Belirli şartlara ve koşullara bağlı olacak bir ilişkinin ömrü uzun sürmeyecektir. İki tarafında özverili olması ve bir adım atarken sonuçlarını önceden tahmin edebilmesi de son derece önemlidir. Eski sevgilinizle barıştığınız zaman sanki onunla ilk defa tanışıyormuş gibi davranmak önemlidir. Kötü zamanları hatırlatacak en ufak hareketlerden kaçınılması, hatta ilişkinin kötü giden sürecinde gidilen yerlerden ve yapılan aktivitelerden, kısacası size o zamanları hatırlatacak şeyleri yapmaktan uzak durmak gerekmekte. Bu konuyla ilgili aynı zamanda çok sayıda yabancı kaynak yazı yayınlanmaya devam etmektedir, Cosmopolitan’da , ilişkiler hakkında tavsiyeler ile ilgili yazılar bulunmaktadır, size iyi gelebilecek her ciddi kaynağı araştırmalı, fikir almalısınız.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eco Slim Doğal Zayıflama Ürünü
Sonraki Haber Amerika’da Göçmen Nasıl Olunur?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?