ANA SAYFA > SPOR > Erdal Acar suskunluğunu bozdu

Erdal Acar suskunluğunu bozdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdal Acar suskunluğunu bozdu

PTT 1.Lig'e veda eden Karşıyaka'ya sezon başında büyük maddi destek sağlayan Erdal Acar, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Acar'ın açıklaması şöyle:

"Sevgili Karşıyakalılar ; 

Takımımızın düşmesinden dolayı sizin kadar benimde üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Günlerdir sosyal medyadan şahsım adına bir çok yazı yazıyorsunuz ve bu camianın içinde olan insanlar neyin ne şekilde olduğunu çok iyi biliyorlar. Ben bu kulübe karşılıksız maddi destek sağlamaktan başka hiçbir şey yapmadım ve yaptığım bu destekten dolayı hakkımda çıkan İzmir'e yatırım yapacak iddialarınında nasıl asılsız dedikodular olduğunu eminim artık öğrenmişsinizdir. Yaklaşık 22 milyon liraya yakın karşılıksız yapılan bu destek sürecinde yönetim ve hocalar kimi almak istedilerse alın dedim. Ne yönetimin ne hocaların hiçbir şekilde işlerine karışmadım. Camianın içinde olan insanlar bu yazdıklarımın doğruluğunu benden daha iyi biliyorlar. Şunu üzülerek belirtmek isterim ki şampiyonluk parolasıyla çıkılan bu yolda "Sevdam" dediğim Karşıyka'nın düşmüş olduğu bu durum gerçekten beni derinden üzmüştür. Amam ne yazık ki hem maddi destek ol hem suçlu ilan edil... Ne yazık ki takımın aldığı bütün başarısızlıkların faturasını şahsım adına kesmeye çalışan klavye başında asılsız yazılar yazan kişilere soruyorum ; Şahsımın maddi destek vermekten başka ne suçu olabilir? Gönül isterdi ki bu kadar paralar doğru harcansaydı , doğru şekilde doğru kişilerle transfer yapılsaydı şu an bunları konuşmuyor olacaktık. Şunu unutmayın ki ; Karşıyaka büyük bir camiadır ve hak ettiği yere elbet birgün gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca:''Play-off'ta elimizden geleni yapacağız''
Sonraki Haber Atila Sertel: ''Yerel TV’lerin uydu kirası düşürülsün''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?