ANA SAYFA > EKONOMİ > Engelli çocukların yardımsever abisi…

Engelli çocukların yardımsever abisi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Engelli çocukların yardımsever abisi…

Hayırsever iş adamı Zülfikar Karasu, sosyal sorunluluk projelerine attığı imzalarla İzmir’de engelli öğrenciler ve ailelerinin ‘Yardımsever Abisi’ oldu

Merkezi İstanbul’da bulunan Karasu İnşaat ve Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Zülfikar Karasu, bir yıl önce İzmir Karabağlar’da mobilya sektörüne yaptıkları büyük yatırımın ardından sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme geldi. Zülfikar Karasu, engelli öğrenciler için bir okul tadilatının yanı sıra onlar için yapılan birçok organizasyona da sponsor olarak engelli öğrenciler ve ailelerinin büyük sevgisini kazandı.

İzmir’de faaliyetlerinin birinci yılını kutlamaya hazırlanan Karasu İnşaat ve Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Zülfikar Karasu, ticaret hayatına başladıklarından bu yana her zaman sosyal sorumluluk projeleri ile gündeme gelmeyi tercih ettiklerini ifade ederek, “Uzun yıllardır İstanbul’da faaliyet gösteren bir grup olarak geçen yıl İzmir’de mobilya sektörüne büyük bir yatırım yaptık. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde İzmir’de birçok başarılı projeye imza atarken sosyal sorumluluk projelerini ise hiç atlamadık. Özellikle ben şahsım adına ticaret hayatına başladığım günden itibaren yardımlaşmayı ve paylaşmayı önceliğim olarak gördüm. Benimle birlikte ticaret yapan tüm dost ve arkadaşlarıma da bu davranışı benimsetmek için çaba sarf ettim. Çünkü biz büyük ve onurlu bir milletiz ve tarihimizde, örf ve adetlerimizde yardımlaşmak ve paylaşmak her zaman ön planda olmuştur” dedi.

Karşıyaka’da bulunan 23 Yaş ve Üzeri Engelli Öğrenciler İş Okulu’nun tadilatı ve yine birçok engelli öğrencinin kitap, defter ve kıyafet gibi ihtiyaçlarını üslenen Karasu İnşaat ve Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Zülfikar Karasu, tüm iş adamlarına da seslenerek, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in çok önemli bir sözü var; ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ biz bu şiarı hayatımız boyunca benimsedik ve bunu yaşamaya çalıştık. Ben buradan tüm iş adamlarımıza, durumu iyi olan dostlarımıza bu sözü hatırlatarak özellikle engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları noktasında duyarlı olmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atatürk Stadı pahalı, Aliağa gündeme geldi...
Sonraki Haber ''Vatan Size, Aileniz Bize Emanet'' projesinde 2500 askere ulaşıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?