ANA SAYFA > EKONOMİ > Elmasoğlu: ''Genç nüfus iyi değerlendirilmeli''

Elmasoğlu: ''Genç nüfus iyi değerlendirilmeli''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Elmasoğlu: ''Genç nüfus iyi değerlendirilmeli''

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatma Naciye Can Muğan’ı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte makamında ziyaret eden Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Başkanı Betül Elmasoğlu, üniversiteden mezun olan her gencin bir an evvel iş hayatına atılması için desteklenmesinin şart olduğunu bildirdi.

EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu ve yönetim kurulu üyeleri İEÜ Rektörü Prof. Dr. Muğan ile bir araya geldi.

Konuşmasına Rektör Muğan nezdinde akademik personel ile öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyerek başlayan Elmasoğlu, İzmir’in saygın üniversitelerinden birisi olan İEÜ’nin yurtiçi ve yurtdışında elde ettiği başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. Kadınların iş hayatında emin adımlarla ilerleyebilmesi için akademik eğitimin son derece önemli olduğunun altını çizen Elmasoğlu, üniversite mezunu olan genç kızların girişimcilik yaşantılarına bir adım önde başladığını kaydetti.

Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Elmasoğlu, “Biz iş kadınları olarak kadın istihdamını son derece önemsiyoruz. Gerek kendi şirketlerimizde gerekse gittiğimiz, gördüğümüz yerlerdeki iş yöneticilerine bu yönde telkinlerde bulunuyoruz. EGİKAD olarak kadınlarımızı cesaretlendirmek için çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza attık. Bundan sonraki süreçte de elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Üniversite olarak EGİKAD üyelerini ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Rektör Muğan ise, iş dünyası ile yapılacak olan her türlü işbirliklerine hazır olduklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeni sanat sezonu iki konserle açılıyor
Sonraki Haber Karşıyakalılar, Alzheimer hakkında bilinçlenecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?