ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Eko-Pazar'a büyük ilgi

Eko-Pazar'a büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eko-Pazar'a büyük ilgi

Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) tarafından Mavibahçe Kent Meydanı’nda organik pazar kuruldu. Organik sertifikalı meyve, sebze, sabun ve kıyafetlerin yer aldığı Eko-Pazar büyük ilgi gördü.

Mavibahçe’de, ETO’nun katkılarıyla organik pazar kuruldu. Ziyaretçiler tarafından büyük beğeni ve ilgiyle karşılanan pazarda 12 organik ürün standı yer aldı. 'İçimizde Doğallık Var' sloganıyla kurulan pazarda gün boyunca açık kaldı. ETO Başkanı Zafer Göynügür, eko-pazarların her geçen gün daha da yaygın hale geldiğini belirterek, “ETO Derneği olarak 7 yıldır Bostanlı’da, 4 yıldır da Balçova’da Eko-Pazar kuruyoruz. Organik ürünlerin tüketicilere ulaşmasını sağlıyoruz” diye konuştu.
 
“Ziraat ve Gıda Mühendisleri Kontrolleri Yaptı”
Tüketicilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını ve bu pazarın her hafta kurulmasına ilişkin yoğun taleple karşılaştıklarını dile getiren Göynügür, “Pazarımızda bulunan her stant ayrı ayrı ilçelerden geliyor. Seferihisar, Urla, Kemalpaşa, Ören, Aydın gibi ilçelerimizden gelenler organik ürünlerini sergiliyor ve satışa sunuyor. Pazar alanımızda Tarım Bakanlığı’ndan bir görevli, ziraat ve gıda mühendisleri de hazır bulundu. Gerekli kontrolleri yaptılar” dedi. Göynügür, dernek olarak bir Avrupa Birliği Projesi gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Organik ürünleri tüketicilere ulaştırmada yeni yöntemler konusunda bir AB Projemiz bulunuyor. Organik ürünleri yaygınlaştırmak ve insanlara daha kolay ulaşmasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Mavibahçe yönetimine bize bu fırsatı sundukları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kırmızı yanaklar sağlık belirtisi değil
Sonraki Haber Selçuk'ta yol düzenleme ve onarımlarda ''dur durak yok''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?