ANA SAYFA > İZMİR > Dünyanın dört bir yanından öğrenciler İzmir Barosu’nda

Dünyanın dört bir yanından öğrenciler İzmir Barosu’nda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünyanın dört bir yanından öğrenciler İzmir Barosu’nda

Geleceğin liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan uluslararası gençlik organizasyonu AISEC’in “Güçlü Kadınlar” projesi kapsamında Türkiye’de bulunan Polonya, Romanya, Pakistan, İtalya, Tunus, Fas, Filipinler ve Malezya’dan 19 üniversite öğrencisi İzmir Barosu’nu ziyaret etti.

İzmir Barosu Genel Sekreteri ve Çocuk Hakları Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. İlke Erol, İzmir Barosu CMK Servisi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. H. Betül Harmanşah ile Kadın Hakları Merkezi Üyesi Av. Figen Merder’in ağırladığı öğrencilerin ziyareti sırasında kadın ve çocuk hakları konusunda Türkiye'deki yasal düzenlemeler, uygulama ve baroların rolü konusunda bilgi verildi. 

Ziyaret sırasında İzmir Barosu’nun bu alanlardaki çalışmalarını anlatan Baro Genel Sekreteri Av. İlke Erol, özellikle kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarıyla mücadele alanında baroların önemli çalışmalara imza atarak toplumda farkındalık yarattıklarını dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Bornova Günleri’nde Atatürk anlatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?