ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Domuz Ahırı yeniden sahnede

Domuz Ahırı yeniden sahnede

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Domuz Ahırı yeniden sahnede

Tiyatro sanatçısı, yönetmen Zekeriya Hocalar’ın “Sanatta 40.Yıl” anısına iki yıl önce sahneye konulan “Domuz Ahırı” adlı oyun, tekrar sahneleniyor. Yönetmenliğini, ülkemizin en iyi tiyatro oyuncu ve yönetmenlerinden biri olan Tamer Levent’in gerçekleştirdiği oyun, 4 Aralık 2018 Salı günü saat 20.00’de Karşıyaka Belediyesi Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde gösterime girecek.

Savaştan kaçan bir askerin yaşadığı sıkıntıları anlatan oyunun yazarı Adhol Fugart, çeviren Lale Eren. Sahne tasarımını Tayfun Çebi’nin yaptığı oyunun Işık Tasarımı’nı ise Ruzdi Aliji gerçekleştiriyor.  Ülkesini seven bir askerin savaştan kaçıp saklanarak sürdüğü hayatta yaşadığı ikilemleri, sıkıntıları, duygusal çöküntüleri vurgulayan oyunu usta oyuncu Zekeriya Hocalar ile Deniz Biçe oynuyor. 

Yeni dönemde, yeniden hazırlanan oyunun İstanbul’ da da sahneleneceğini belirten Zekeriya Hocalar “ Büyük emer vererek hazırlanmış bir oyundu. Gelen talepler doğrultusunda yeniden sahneye koymaya karar verdik. Yönetmenimiz Tamer Levent’in önderliğinde farklı sahnelerde oynamayı sürdüreceğiz. Geçtiğimiz yıllarda tiyatro festivallerinde de sahnelenmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Bu dönemde de aynı başarıyı sürdürmeye kararlıyız” dedi. 

Oyunun biletleri Karşıyaka Ziya Gökalp Kültür Merkezi gişelerinden temin edilmektedir. Tel: 0232-366 4459 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın yüzme havuzuna 900 abone
Sonraki Haber Karşıyaka 420'de 2 İkincilik aldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?