ANA SAYFA > SPOR > Doğukan İnci'nin talipleri artıyor

Doğukan İnci'nin talipleri artıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Doğukan İnci'nin talipleri artıyor

Karşıyaka'nın genç yıldızı Doğukan İnci, Süper Lig takılarının takibinde...

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında profesyonel yapılarak forma şansı bulmaya başlayan 19 yaşındaki oyuncuyu sezon başından beri Bursaspor'un izlediği öğrenildi. Bursaspor'un yanı sıra Trabzonspor'un da genç kanat oyuncusunu takip etmek için Karşıyaka'nın maçlarına antrenör göndereceği belirtildi. Yeşil-kırmızılı yıldız adayının adı sezon başında Fenerbahçe ile de anılmıştı. Geçen sezon 2.Lig'de 2 kez ağları sarsan Doğukan, bu sezon ise şu ana kadar  3 gol attı.

Sakatlığı nedeniyle 3 maçta forma giyemeyen genç futbolcu, son Adıyaman 1954 maçında ikinci yarıda oyuna girerek attığı 2 golle takımına 2-1'lik galibiyeti getirdi. Geçen sezon gösterdiği performansla U19 Milli Takımı'da davet edilen Doğukan, temmuz ayında Finlandiya'daki U19 Avrupa Şampiyonası'nda ay-yıldızlı kadroda yer aldı. Karşıyaka yönetimi, ancak çok iyi bir teklif gelmesi halinde sezon sonunda ayrılması koşuluyla Doğukan'ın transferine yeşil ışık yakacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Basın Müzesi bağışlarla zenginleşiyor
Sonraki Haber Dünya bu fuarda buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?