ANA SAYFA > SPOR > DEVHEPA Projesi Mavişehir İlkokulu'nu şenlendirdi...

DEVHEPA Projesi Mavişehir İlkokulu'nu şenlendirdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DEVHEPA Projesi Mavişehir İlkokulu'nu şenlendirdi...

İzmir Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından koordine edilen ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerinin yerel proje partneri olduğu, Avrupa çapında Sağlıklı Yaşamı Destekleyen Fiziksel Aktivite Stratejilerinin Geliştirilmesi ve Uygulanması (DEVHEPA) ERAMUS+ Projesi yaygınlaştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Karşıyaka Mavişehir İlkokulunda gerçekleştirilen çeşitli sportif aktivitelere Atatürk Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve gönüllüleri de Dünya Gönüllüler Günü etkinlikleri kapsamında katılım sağladılar.
Öğrenciler pek çok sportif ve rekreatif etkinliklerle gün boyunca keyifli vakit geçirdiler. Okul yönetimine ve değerli öğretmenlerimize DEVHEPA projesinin amacı ve kapsamında yürütülen sağlıklı yaşam destekleyen fiziksel aktiviteler hakkında bilgiler aktarıldı.
Daha sonra  projenin yürütülmesi aşamasında her türlü desteği sağlayan İzmişr Spor İl Müdürü Nuammer USLU makamında ziyaret edildi. Programın organizasyonunda emeği geçen Buca Gençlik Spor Müdürü Bilal Yıldırım, Halkapınar Spor Salonu sorumlusu Serdar Özdemir ve Atatürk Gençlik merkezi çalışanı  Nuri Soyucak teşekkür edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'de Karşıyaka Belediye Başkan aday adayları bir araya geldi
Sonraki Haber Karşıyaka’da örnek güç birliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?