ANA SAYFA > EĞİTİM > Çocuk Kulübü'nde sertifikalar dağıtıldı...

Çocuk Kulübü'nde sertifikalar dağıtıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuk Kulübü'nde sertifikalar dağıtıldı...

Çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’nde kurs dönemi coşkulu bir törenle sona erdi. Eğlenceli Matematik, Eğlenceli Fen, İngilizce Drama ve Diksiyon gibi 11 ayrı dalda düzenlenen kurslara katılan 250 çocuk sertifika aldı. Çekilişle bisiklet ve tablet bilgisayar gibi çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’nde 2016-2017 eğitim yılı ilk kurs döneminin tamamlanmasının ardından, Çarşı Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Ekim ayında başlayan ücretsiz kurslarda yeteneklerini keşfetme ve geliştirme imkanı bulan 250 öğrenci, törende sertifikalarına kavuştu. Velilerin de katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Çocukların çizdiği resimler ve Eğlenceli Fen kursiyerlerinin deneysel çalışmaları ile sergiler açıldı. İngilizce drama gösterileri sunuldu, şiirler okundu. Bilim Kahramanları kursunun öğrencileri de kendi yaptıkları robotla sahnede gösteri yaptı. Sergiledikleri gösterilerle göz dolduran kursiyerler, törende çekiliş heyecanı da yaşadı. Çocuklara bisiklet ve tablet bilgisayar gibi çeşitli hediyeler verildi. Salonu dolduran veliler de sunulan hizmetler için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür etti.

Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’nde yeni kurs dönemi de Şubat ayında başlayacak. Kurslara ilişkin Çarşı Kültür Merkezi’ndeki kulüp binasından ve 364 14 28 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cihat Kora Anadolu Lisesi önünde velilerden ''proje okul'' protestosu
Sonraki Haber Karşıyaka'nın okçuları Salon Türkiye Şampiyonası'na damga vurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?