ANA SAYFA > EĞİTİM > Çimentaş, eğitime destek olmaya devam ediyor.

Çimentaş, eğitime destek olmaya devam ediyor.

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çimentaş, eğitime destek olmaya devam ediyor.

Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı Bornova İlçesi Şehitler İlkokulu’nda gerçekleştirdiği proje ile kuruluş amacında da belirtildiği gibi eğitime destek olmaya devam ediyor.

ÇESVAK, Bornova İlçesi Şehitler İlkokulu öğrencilerinin başarılarına katkı sağlamak ve okulun eğitim şartlarının iyileştirilmesine yönelik Bornova Kaymakamlığı ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir proje gerçekleştirdi. Bu proje ile geleceğimiz olan çocukların daha iyi fiziksel ve sosyal imkanlar içinde eğitimlerini sürdürerek başarılarına katkı sağlamayı amaçladı.

2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması vesilesiyle Şehitler İlkokulu’nda gerçekleşen törende konuşma yapan, Okul Müdürü Sayın Aylin Doğan yapılan iyileştirme projesi sayesinde çocukların daha sağlıklı ve motivasyonları yüksek olarak eğitim alacaklarını belirterek, Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı’na geleceğe yaptığı yatırım için teşekkür etti.

Bornova Kaymakamı Sayın Mustafa Gündoğan, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kadir Kadıoğlu, yerel yönetim temsilcileri, okul yöneticileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen törende ÇESVAK Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Sayın Ali İhsan Özgürman’a gerçekleştirilen bu proje için teşekkür plaketi Bornova Kaymakamı Sayın Mustafa Gündoğan tarafından verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Diyanet İşleri Başkanlığı'na FETÖ operasyonu
Sonraki Haber YSK Oy Pusulası basmaya İzmir'de başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?