ANA SAYFA > EĞİTİM > Cihat Kora’dan 19 Mayıs Şenliği…

Cihat Kora’dan 19 Mayıs Şenliği…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihat Kora’dan 19 Mayıs Şenliği…

Karşıyaka Cihat Kora Anadolu Lisesi'nin bu yıl 8. kez düzenlediği ve bir haftadır devam eden 19 Mayıs Kültür Şenlikleri, coşkulu bir katılımla sona erdi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ve okulun kurucusu Cihat Kora ve ailesinin katıldığı törende bir konuşma yapan Cihat Kora Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Yetişen, 8. kez düzenledikleri ve bir haftadır süren şenliklerin artık gelenekselleştiğini ifade etti. 19. Mayıs Kültür Şenlikleri'ni okul sınırlarını aşan ve Karşıyaka'ya çapındaki okulları da kucaklayan bir etkinlik haline getirdiklerini ifade eden Yetişen, yarışma ve etkinliklere katılım gösteren diğer okullarla beraber kendilerine her türlü desteği veren Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'e ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu'na teşekkürlerini iletti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Eczacılar Günü'nü kutladılar...
Sonraki Haber Karşıyakalı kızlar fırtına gibi başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?