ANA SAYFA > GÜNDEM > Cevat Durak adaylık dosyasını verdi

Cevat Durak adaylık dosyasını verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cevat Durak adaylık dosyasını verdi

Karşıyaka Belediyesi eski başkanı Cevat Durak İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan aday adaylığı için CHP'ye başvurusunu yaptı.

2 dönem Karşıyaka Belediyesinde başkanlık yapan Cevat Durak adaylık dosyasını eşi Birsen Durak ile birlikte CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e verdi. Durak İzmir İl binasında yaptığı açıklamada “Yarışta ben de varım” dedi. 
CHP’nin İzmir’in kalesi olduğunu, böyle olmaya devam edeceğini kaydeden İl Başkanı Yücel, “Geçmiş dönem karşıya Belediye Başkanımız İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını dosyasını verdiler. CHP İzmir’de gerçekten Türkiye’ye bir güç, ışık tutan bir noktada. İzmir CHP’nin kalesidir ve biz bunu koruyacağız. 30 ilçede ve büyükşehirde Altıok’un bayrağını dikeceğiz. CHP’nin genel iktidarına kuvvetli bir güç omuz vereceğiz. Sayın Cevat Durak’ın İzmir’e verdiği yatırımlarını çok değerleri buluyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aday olmayacağını açıkladı. Bu bayrak yarışıdır. CHP’nin yapmış olduğu başarılı belediyeciliği, kendi öz kaynaklarıyla Türkiye’ye ülkeye model olacağını inanıyorum. Partimizde İzmir’de adayımızın sonuna kadar arkasında durup canla başla çalışacağımıza söz veriyorum. Bunun için kimse şüphesi olmasın. Adayların belirlemesinin yöntemi belli olacak. 2019 yerel seçimlerinde tüm örgütümüzle birlikte gerekli çalışmaları yapacağız. Kendisine hayırlı olmasını istiyorum” diye konuştu. Hedefinin proje üretmek olduğunu kaydeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Cevat Durak, “CHP’nin ailesinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Adaylık sürecinde yer alacağımı CHP ailesine yakışır bir şekilde davranacağım. Bugün adaylık açıklamamı yapmadan önce yaptığımız çalışmalara baktım. Bu görevi yapacağıma inandım. Karşıyaka Bayraklı ile birlikte olduğu dönemde 650 bin nüfuslu bir ilçeydi. Bayraklı ayrılmak istiyordu. Bayraklı hiç hak etmediği bir siyasi oyunla ayrıldı. Biz o dönem seçimi kanarak iktidarın oyunu bozmuştuk ve seçimi kazanmıştık. CHP’nin bayrağını daha yukarıya taşıyabilir miyiz, hizmetleri daha yukarıya taşıyabilir miyiz diye düşündüm ve aday oldum. 5-6 arkadaşımız aday olacaktır. Hangisi, olursa olsun biz onun için çalışacağız. Parti içerisinde yarış olduğu için sadece yakın arkadaşlarımıza davet ettim.  Bugün sadece resmi olarak müracaat yapıyorum. Yerel seçimlerde en zor görev il başkanımızın. Çok zor bir sürece giriyor. Ben de ona destek vermeye çalışacağım. Benim en büyük hedefim proje, iş yapmak. Bunları yapabilirseniz başarılı olabilirsiniz. Zaman iş yapma zamanı, başarı yakalama zamanı, CHP’nin bayrağını yukarıya taşıma zamandır. Sosyal belediyeciliği hep birlikte İzmir’i Türkiye’nin birinci kenti yaparız. Dilerim biz de zirvede bir oyla kazanabiliriz” dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özel çocuklardan muhteşem gece
Sonraki Haber Gediz Elektrik ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden önemli işbirliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?