ANA SAYFA > SAĞLIK > Burun estetiğinde kişiye özel tasarım

Burun estetiğinde kişiye özel tasarım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Burun estetiğinde kişiye özel tasarım

ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi'nde görevli Op.Dr. İbrahim Korhan, burun estetiği öncesinde, ameliyat sonrasında ulaşmak istedikleri ideal burun üzerinde hasta ile birlikte çalışma yaptıklarını söyledi. Bu çalışmayı yaparken teknolojiden de yararlandıklarını belirten Dr. Korhan, "Burun kişiye özel olmalı" dedi.

İzmir'deki Özel ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi doktorlarından Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op.Dr. İbrahim Korhan, burun estetiği ile ilgili bilinmesi gerekenler hakkında bilgi verdi. 
Burun estetiğinin burnun dışıyla ilgili değişiklikleri kapsadığını belirten Dr. Korhan, kişinin burun içerisinde eğrilik veya tedavisi gereken bir durum varsa, burun estetiği ameliyatı sırasında bunun da tedavi edildiğini söyledi. 
 
HASTAYLA ORTAK ÇALIŞMA 
Güzel bir ünlünün burnunun başkasının yüzünde güzel durmadığını anlatan Dr. Korhan, "Burun estetiği ameliyatlarında bizim istediğimiz kişinin yüzüne uygun bir burun yapabilmektir. Kişinin yüzüyle uyumlu olmayan bir burun, estetik yaptıran hastayı hiçbir şekilde mutlu etmez. Estetik problemler kişinin kendisinde gördüğü eksiklik veya sorunlardan kaynaklanır. Burun kişiye özel olmalı. İstenilen burun için hastayla birlikte çalışma yapıyoruz. Bu konuda ameliyat sonrası ideal buruna yakın bir burnu çizmemizi sağlayan bilgisayar programlarından da yardım alıyoruz. Ekranda hastaya ameliyat sonrası hedeflenilen burnun şeklini gösteriyorum. Ortak görüş önemli" dedi. 
 
KALKIK BURUN TERCİHİ 
Hastalarından bazılarının geçmişte çok moda olan 'kalkık burun' tercih ettiklerini ifade eden Dr. Korhan, "Estetik açıdan bakıldığında erkeklerde 95 derecelik, maksimum 100 derecelik bir kalkıklık tavsiye ediliyor. Bayanlarda ise bu rakam 110-115 dereceye kadar çıkabiliyor" dedi. Burun ameliyatının yapılacağı mevsimin çok önemli olmadığını kaydeden Dr. Korhan, ameliyat için yaz aylarını seçen hasta sayısının, son yıllarda kışın ameliyat olmayı tercih eden hasta sayısına yaklaştığını belirtti.
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarihe Saygı Ödülleri için başvurular başladı
Sonraki Haber Tire Stadı 2017'de tamamlanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?