ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlıspor'un minikleri 23 Nisan'ı sahada kutladı

Bostanlıspor'un minikleri 23 Nisan'ı sahada kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'un minikleri 23 Nisan'ı sahada kutladı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta, yurt dışı temsilciliklerimizde, yavru vatan KKTC'de coşkuyla kutlanıyor. Bostanlıspor'un minik futbolcuları da bayramlarını antrenmanda kutladı.

Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Futybol Sahasındaki hafta sonu antrenman programını bozmayan ve ellerişndeki ay yıldızlı Türk Bayraklarıyla antrenmana çıkan minik ve küçük futbolcular Ulu Önderleri Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını da yanlarına alarak, İstiklal Marşını söyleyip, daha sonra da kendilerinin bayramını kutlayan ailelerine poz verdiler.
Bostanlıspor'un futbol akademisi öğrencileri, "başkanımız Avni Erboy, yöneticimiz Taner Çınar ve antrenörümüz Mustafa Oral'a bize böyle bir imkan verdikleri ve futbol oynadığımız sahada bayramımızı kutladığımız için minnattarız" dediler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar kitabını imzaladı...
Sonraki Haber 23 Nisan Karşıyaka'da coşkuyla kutlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?