ANA SAYFA > EĞİTİM > Bilfen, ''Açılış Kurulu Toplantıları''na İzmir'de devam etti

Bilfen, ''Açılış Kurulu Toplantıları''na İzmir'de devam etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bilfen, ''Açılış Kurulu Toplantıları''na İzmir'de devam etti

Bu yıl eğitimde 30. yılını kutlayan Bilfen Eğitim Kurumları, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Açılış Kurulu Toplantıları”na İzmir’de devam etti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya ve Bursa’da yapılan toplantıların ardından sonraki durak, Bilfen İzmir Kampüsü oldu.

2015 – 2016 eğitim – öğretim yılında açtığı kampüsle İzmirli öğrenci ve velilerle buluşan ve bu yıl yine Bornova Ege Üniversitesi Kampüsü içinde Anadolu ve Fen Lisesini de faaliyete geçiren Bilfen, 7 ayrı ilde eğitim maratonunu sürdürüyor. 30 yıl önce kurucusu Osman Öztürk’ün 45 öğrenci ve 10 öğretmen ile başladığı eğitim serüveni, bugün 18.000 öğrenci ve 4200 öğretmen ile büyüyerek devam ediyor. Çatısı altında 29 anaokulu, 16 ilkokul, 15 ortaokul ve 16 lisesi bulunan Bilfen Eğitim Kurumları, akademik başarılarının yanı sıra sanatsal ve kültürel faaliyetlerle de adından sıkça söz ettiriyor.

2017 – 2018 eğitim - öğretim dönemine eğitim programlarını yenileyerek çok daha iddialı giren Bilfen Eğitim Kurumları, yeni dönem için tüm hazırlıklarını tamamladı. İzmir’de hizmet veren anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesinin kurumsal renklerden oluşan kıyafetleriyle tam kadro katıldığı kurulda, öğretmenlerin 30. yıl coşkusu görülmeye değerdi.

Geçmişten günümüze başarı çıtasını her yıl yükselten Bilfen Okulları adına söz alan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, 2018 – 2019 eğitim – öğretim yılında hizmete açılacak Güzelbahçe Kampüsünün de müjdesini verdi. Bilfen markasını değerli kılan tüm yöneticilere, öğretmenlere ve çalışanlara da teşekkür eden Öztürk, Bilfen Okulları olarak İzmir’e daha çok yatırım yapma kararı aldıklarını da belirtti. 30.yıl pastasının kesilmesi ile sona eren kurulda Bilfenli olmanın ayrıcalığı bir kez daha yaşandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zübeyde Hanım’ın Kızları’ndan taraftara çağrı
Sonraki Haber Kaf Kaf, Sassari'yi devirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?