ANA SAYFA > SPOR > Behram feshetti, Kaf Kaf yeniledi...

Behram feshetti, Kaf Kaf yeniledi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Behram feshetti, Kaf Kaf yeniledi...

Karşıyaka'da kaleci Behram, tek taraflı fesih hakkı kazanıp sözleşmesini feshetti, aynı gün içinde mukavele yeniledi.

Tecrübeli file bekçisi geçtiğimiz aralık ayında, bu sezonki kontratından doğan 18 bin TL peşinat alacağı için Türkiye Futbol Federasyonu  kanalıyla kulübe ihtarname gönderdi. TFF'ye başvuran diğer futbolculara, taraftarların başlattığı bilet kampanyasından toplanan paralarla ödeme yapan yönetim, 35 yaşındaki file bekçisine para vermedi. Yönetim, aralık ayı sonunda Behram dahil tüm futbolculara kasım ayında yaşanan antrenman boykotu nedeniyle para cezası kesti. Cezalarla tecrübeli kalecinin peşinat alacağının sıfırlanacağı öngörüldü.

Ancak ceza tebligatı eline ulaşmayan Behram, 5 Ocak'ta fesih hakkı kazanıp boşa çıktı. Bu sezon Erhan'ın arkasında yedek kalmasına rağmen, teknik heyetin hazır durumda başka kaleci olmadığı için takımda kalmasını istediği Behram'la apar topar yeniden masaya oturan yönetim, 13 Ocak'ta fesih olan sözleşmeyi aynı gün yeniledi. Deneyimli kalecinin 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında kulüple yaptığı sözleşmelerden de yaklaşık 300 bin TL alacağı olduğu öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: 347 bin alacağım var
Sonraki Haber Atakent Ortaokulu futbolda Türkiye Finallerine kaldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?