ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’da koro seçmeleri tamam

Bayraklı’da koro seçmeleri tamam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’da koro seçmeleri tamam

Bayraklı Belediyesi, koro seçmelerini tamamladı. Türk halk müziği, Türk sanat müziği, Pop-Caz, çocuk, gençlik ve çok sesli korolarına seçilebilmek için yüzlerce kişi başvuruda bulundu. Sesi iyi olanlar koralara girmeyi hak etti. Yeni koro üyeleri çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacak ve özel günlerde seyircilerin karşısına çıkacak.

Osmangazi hizmet binası toplantı salonunda farklı günlerde gerçekleştirilen koro seçmeleri, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Korolarda yer almak isteyenlerin heyecanı hem seslerine hem de hareketlerine yansıdı. Çok sesli ve pop-caz koro seçmeleri şef Seher Erkan, Türk Halk Müziği Korosu seçmelerini şef Dr. Zeynel Demir, Türk Sanat Müziğini şef Dr. Halil Altınköprü, 8-18 yaş gurubu arasındaki çocuk ve gençlik koristleri seçimi ise şef Hançer Şahika Türkkan öncülüğünde gerçekleşti. Kısa zamanda çalışmaya başlayacak olan Bayraklı Belediyesi koro ekibi verecekleri konserle yine binlerce müzikseveri çeşitli etkinliklerde bir araya getirecek. Geniş katılımla gerçekleştirilen gösteriler önceki yıllardaki gibi bu yıl da ilgi toplayacak.

KONSERLERİNİ BEKLEMEYE BAŞLADIK

Geçtiğimiz yıllarda çeşitli etkinliklerde sahne alan koroların başarılarının ortada olduğunu belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Türk sanat, Türk halk, çok sesli ve çocuk-gençlik korolarımızın seçmelerini tamamladık. Koro ekiplerimizin performansları profesyonelleri aratmıyor. Bunu önceki yıllarda da gördük. Artık konserlerini beklemeye başladık. Tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 93 yıllık gurur çizgilerle anlatıldı
Sonraki Haber Sertel: Esnaf borç batağında iktidar kendi tıkırında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?