ANA SAYFA > MEDYA > Başkan Akpınar, Yazarımız Yılmaz Durmaz’a kitabını imzaladı

Başkan Akpınar, Yazarımız Yılmaz Durmaz’a kitabını imzaladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar, Yazarımız Yılmaz Durmaz’a kitabını imzaladı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk isimli kitabını yazarımız Yılmaz Durmaz’a imzaladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Doğan Kitap'tan yayımlanan ve ‘otobiyografi’ niteliği taşıyan “Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk” isimli kitabını Karşıyaka Haber Gazetesi Başyazarı ve www.karsiyakahaber.com Genel Yayın Danışmanı, Gazeteci Yılmaz Durmaz’a makamında imzalayarak verdi.

Başkan Akpınar kitaba “Tanışmaktan çok büyük mutluluk duyduğum, sevgili abim Yılmaz Durmaz’a dostlukla…"  Yazarak imzaladı.

Bir eğitimci olarak kitapgelirinin üniversiteli gençleri okutmak için harcanacağını duyduğunda çok sevindiğini belirten Durmaz, “Bu tür kitapların okunması için herkes yardımcı olması gerekir. Kitabı alırken iki türlü kazanç var. Birincisi öğrenci bursuna katkı sağlamış olacaksınız. İkincisi kitabı okurken de bir başkanın nerelerden buralara geldiğini öğreneceksiniz.  Rahmetli Babası Kenan Hocayı Konya’da çalışırken tanımıştım. Başkanın “rol model” olarak babasını seçmesi beni oldukça sevindirdi. Bu kitabı ben okuyacağım. 20 kitap alarak gençlerimize ışık tutsun diye hediye etmeyi düşünüyorum” dedi.

Başkan Akpınar “Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk”  kitabına yoğun ilgi olduğunu belirterek, kitabın satışından elde edilecek gelirin yoksul, başarılı üniversite öğrencilerine burs olarak dağıtılacağını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atatürk Ormanı'nda yangın...
Sonraki Haber Karşıyaka'da bir efsane: Tilla Restoran

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?