ANA SAYFA > SAĞLIK > Başhekimler: Hastaların yanındayız...

Başhekimler: Hastaların yanındayız...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başhekimler: Hastaların yanındayız...

Karşıyaka’da bulunan kamu ve özel hastanelerin başhekimleri kaymakamlıkta bir araya gelerek “hastaların yanındayız” dediler.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur’un da katıldığı Karşıyaka’da bulunan kamu ve özel hastanelerin başhekimleri toplantısında, Karşıyaka’da hasta ve hastanelerin sorunları masaya yatırıldı.

Bağımlılığın artmasına dikkat çekilen toplantıda özel hastanelerin bağımlılık birimi açması istenirken, özel hastane yöneticilerinin bunun bürokratik ve mali açıdan zor olduğunu belirttiler.

Karşıya Kaymakamı Sadettin Yücel, bağımlı ve yalnız yaşayan yaşlıların sayısının her geçen gün arttığını bunların sorunlarının çözülmesi gerektiğini vurguladı.

 İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur, hastalığı önlemek tedavi etmekten daha kolay olduğunu, ama tedavi edileceklere yakın ve merhametle yaklaşılması gerektiğini belirtti.

İzmir Medikal Park Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kuba, bağımlılıklar konusunda halkı bilinçlendirmek ve eğitime ağırlık verilmesini, bağımlılık tehlikesine karşı halkı bilgilendirmenin zorunluluğunu ifade etti.

 İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur'un katılımı ile Karşıyaka’da bulunan özel ve kamuya bağlı sağlık kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı, kahvaltılı koordinasyon toplantısına; Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel,  Medicalpark Hastanesi Genel Müdürü Veysi Küba, Başhekim Orhan Satılmaz, Karşıyaka Göz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ömer Seymenoğlu, , Başkent Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Namık Çevik, Çiğli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlker Kızıloğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa Kurtuluş, Demirköprü Adsm Başhekimi Yıldızhan Altınışık, Tsm Sorumlu Hekimi Dr. İlhan Gürbüz, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Şube Müdürleri Nesrin Gedik ve Nurşat Tayboğa katıldı.

Toplantıda iletişim kanallarının canlı tutulması ve muhtemel problemlerin önüne geçilmesi bakımından fikir alışverişi gerçekleştirildi. Bu toplantıların devamı kararlaştırıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyüklere muhteşem bir masal Alice 86.İEF'de
Sonraki Haber Demir Elmaağaçlı, Berlin'de altını kaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?