ANA SAYFA > İZMİR > Aynı kişi o heykele bir kez daha saldırdı

Aynı kişi o heykele bir kez daha saldırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aynı kişi o heykele bir kez daha saldırdı

İzmir Metrosu’nda bir süredir belirli kesimler tarafından müstehcen olduğu gerekçesiyle protesto edilen İspanyol Sanatçı Almacino Gonzales Andres’in "Müzisyen" isimli eseri, uğradığı çirkin saldırının ardından yerinde yeniden sergilenmeye başladıktan sonra yeni bir saldırı girişimine maruz kaldı.

Hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan Serdar Kelçe, 26 Mayıs’ta İzmirspor İstasyonu’nda sergilenen esere balyozla saldırarak parçalamış, Emniyet’te yapılan işlemlerin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Kelçe'nin tahrip ettiği "Müzisyen" adlı ahşap heykel de 17 Haziran günü kısmen onarılarak yerli ve yabancı heykeltıraşlar tarafından eski yerine yerleştirilmişti. Eserin sahibi Andres’in eksik kalan son parçayı kente gelerek tamamlaması beklenirken İzmir’i şok eden bir olay daha yaşandı.

Serdar Kelçe, İzmirspor İstasyonu’na bir kez daha giderek heykele yeni bir saldırı girişiminde bulundu. Kelçe güvenlik görevlileri tarafından alıkonularak Emniyet’e götürüldü ve buradaki işlemlerinin ardından yeniden serbest bırakıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altı ülkenin gençleri bilişim projeleri maratonunda buluşacak
Sonraki Haber Kültürpark geleceğe hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?