ANA SAYFA > ÇEVRE > Atakent kavşağında tramvay düzenlemesi

Atakent kavşağında tramvay düzenlemesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atakent kavşağında tramvay düzenlemesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka tramvay hatlarının yapımı devasm ederken, Atakent kavşağına yeni düzenleme getirildi.

Karşıyaka hattındaki makas ve kataner imalatlarının gerçekleştirilebilmesi için Atakent bölgesinde bazı bölümler geçici olarak trafiğe kapatılacak.
Bu kapsamda Cehar Dudayev Bulvarı üzerinde 2038 sokak ile 6472 sokak kesişimindeki kavşak ile Atakent kavşağı arasında (Atakent Efes Evleri önü)  yarından (14 Ekim Cuma) itibaren çalışmaya başlanacak. 10 günde tamamlanması planlanan imalat süresince söz konusu makas bölgesinde yaklaşık 150 metrelik kısımda gidiş- dönüş araç trafiği 2 şeritten tek şeride  düşecek.
Aynı tarihlerde Cehar Dudayev Bulvarı’nın Atakent Kavşağı ile birleşimi de yapılacak. Atakent döner kavşağının bu noktası da trafiğe kapatılacak. Bu kısımda dönüş yapmak isteyen araçlar 450 metre ilerideki kavşağı (01 Adana Lokantası) kullanabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sakal Sevenlere Özel Bakım Malzemeleri
Sonraki Haber Josh Boone gitmek için 60 bin dolar istiyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?