ANA SAYFA > GÜNDEM > Atakent Anadolu Lisesi öğrencisini üvey babası öldürdü!..

Atakent Anadolu Lisesi öğrencisini üvey babası öldürdü!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atakent Anadolu Lisesi öğrencisini üvey babası öldürdü!..

Menemen’de geçen hafta kaybolan ve Manisa'daki bir su kuyusunda cansız bedenine ulaşılan 15 yaşındaki Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Coşkun'un katil zanlısı üvey babası M.M. çıktı. Üvey babanın bir yurtta Kuran eğitimi verdiği öğrenildi.

Liseli gencin yakınlarının iddiasına göre, M.M.'nin evlilik için önce Ahmet Coşkun'u ikna ettiği, Coşkun'un da annesinden M.M. ile evlenmesini istediği, gözaltına alınan Elif M.'nin (36) M.M.'den (26) 4,5 aylık hamile olduğu belirtildi. Suçunu itiraf eden M.M.'nin, oğlu Ahmet Coşkun'a düşkün olan Elif M.'yi çok sevdiği ve paylaşmak istemediğini, Ahmet Coşkun'u ortadan kaldırırsa daha mutlu bir hayatının olacağını düşündüğü için cinayeti işlediğini söylediği iddia edildi.
Karşıyaka'daki Atakent Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Ahmet Coşkun, geçen 12 Şubat'ta Bolu'dan gelen teyzesi Esma Koç'u görmek için dedesi Ahmet Koç'un Esatpaşa Mahallesi'ndeki evine gitti. Dedesinin evinden kendi evlerinde unuttuğu USB belleği almaya gideceğini söyleyerek ayrılan Coşkun'dan bir daha haber alınamadı. Coşkun'dan uzun süre haber alamayan ailesi, durumdan şüphelenerek oğullarının gidebileceği yerleri aradı. Coşkun'u bulamayan aile durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Coşkun'un yürüdüğü güzergâh üzerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırma sonucunda Ahmet Coşkun'un en son evinin 150 metre ilerisindeki plastik doğrama atölyesinin önünden geçerken görüntülendiği öğrenildi. Coşkun'un cep telefonunun IMEI numarasını alan polis ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda Manisa'nın Yunus Emre İlçesi Recepli Mahallesi yakınlarındaki bir bölgeden sinyal aldı. Harekete geçen ekipler, Ahmet Coşkun'un cansız bedenini bir su kuyusunda buldu. Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından kuyudan çıkarılan Ahmet Coşkun'un cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan M.M., Elif. M., cinayete yardım ettiği gerekçesiyle yakalanan M.M.'nin arkadaşı Y.K.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Öte yandan Ahmet Coşkun'un cansız bedenine yarın (Salı) otopsi yapılacağı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de pedal devrimi
Sonraki Haber Atilla Güneş: Aydın'da alınan 1 puanın olumlu olduğunu düşünüyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?