ANA SAYFA > İZMİR > Anadolu Ligi Finali İzmir’de tamamlandı

Anadolu Ligi Finali İzmir’de tamamlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anadolu Ligi Finali İzmir’de tamamlandı

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Ligi Final yarışmaları, 22-23 Ekim tarihlerinde İzmir Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Dokuz spor kulübünün katılım gösterdiği yarışmalar oldukça coşkulu geçti.

İzmir Atlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekteri Yeliz Çulha Tuçtüre, yarışmalara gösteriden katılımdan ve ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdi. Tuçtüre, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Cumhuriyet Kupası’nın geçmiş yıllara oranla daha fazla talep gördüğüne dikkat çekerek, “27-30 Ekim tarihlerinde İzmir Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenecek olan Cumhuriyet Kupası yarışmalarımızda tüm sporseverleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Herkesi bu özel günde düzenlenecek olan coşkulu turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çağla Şıkel, Karşıyakalılarla buluştu
Sonraki Haber Cankurtaran: Bornova ve Başkan Atila’nın hizmetleri beni çok etkiledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?